Новини про зірок
Подобається

«Помер від втрати крові…»: Лікарі зробили гучну заяву про смерть Мар’янова

27/10/2017     Автор: Яна Романська
«Помер від втрати крові…»: Лікарі зробили гучну заяву про смерть Мар’янова

Російський актор Дмитро Мар'янова, смерть якого викликала багато чуток і скандалів, помер від втрати крові, передає Корупція.Стар

Популярне: «Я виходжу заміж!»: Міка Ньютон повідомила радісну новину про своє весілля, а ви знаєте хто її наречений?

"Тромбофлебіт глибоких вен лівої гомілки, тромбоемболія нижньої порожнистої вени. Розрив стінки лівої загальної клубової вени. Велика крововтрата", — йдеться у висновку експертів, що встановлювали причину смерті Марьянова.

"Це не зовсім класична картина розвитку цього захворювання. Тому що для того, щоб стався розрив однієї з стегнових вен, тромбоз повинен бути дуже масованим і досить короткий проміжок часу, тому що вени досить еластичні", — прокоментував лікар-флеболог, хірург Федір Шпаченко .

Лікарі здивовані, що в списку немає тромбоемболії легеневої артерії, яку часто викликає тромбоз глибоких вен.

На думку лікарів, причиною кровотечі стала спеціальна відзнака кава-фільтр, який встановили акторові в минулому році. Ця "сітка" повинна була зупиняти тромби і не пускати їх до легких. Але, напевно, тромбів було занадто багато, фільтр забився, що викликало розрив вени.

Відзначимо, що ще вранці 15 жовтня Дмитро Мар'яна поскаржився на біль в нозі, але його скарги в клініці "Фенікс" прийняли за звичайні спроби пацієнта з залежністю будь-якими способами залишити заклад. Крім того, до актора і пізніше, як стало відомо не поспішила швидка, яку викликали його друзі.

Актор помер увечері 15 жовтня, зараз зрозуміло, що кваліфіковані фахівці могли його врятувати, якби актор потрапив до них вчасно.