Новини про зірок
Подобається

Досліджує тата: Тищенко показав милі фото зі своїм маленьким сином

27/10/2017     Автор: Яна Романська
Досліджує тата: Тищенко показав милі фото зі своїм маленьким сином

Ресторатор і шоумен Микола Тищенко відпочиває в Туреччині і засипає мережу милими фото з сином, передає Корупція.Стар

Популярне: «Я виходжу заміж!»: Міка Ньютон повідомила радісну новину про своє весілля, а ви знаєте хто її наречений?

Зовсім недавно дружина Тищенко і мама Давида Алла Барановська похвалилася зворушливими відносинами між татом і сином, а тепер і сам Тищенко ділиться щасливими моментами життя. На серії знімків, які ресторатор опублікував в Інстаграме, 6-місячний карапуз Давид досліджує тата і робить з ним все, що йому хочеться.

Давид зростає таким здорованем — виглядає більшим за свій вік. Дивно, як хлопчик набрав стільки щік на маминому молоці. Судячи з виразу обличчя Миколи Тищенка і Давида, їм не просто весело разом, вони абсолютно щасливі.

 Багато питань про відпочинок з дітками, я обіцяю зробити інформативний пост, матусі, не бійтеся брати дітей з собою на море. Все не так страшно, як описують … p.s. В сотий раз повторюся))) у мене Немає няні! Я не довіряю свого сина нікому, крім близьких! Нагадаємо, бізнесмен, спортсмен і шоумен  Микола Тищенко одружився зі студенткою Аллою Барановською навесні 2016 роки після майже трьох років відносин. Дівчина молодше 45-річного Тищенко на 22 роки і це її перший шлюб. Різниця у віці не бентежить нікого, схоже вони дуже щасливі разом і планують жити разом довго.

 В середині квітня 2017 го в мережі з'явилися чутки про те, що у Миколи Тищенка і Алли Баранівської народився син, незабаром сам ресторатор підтвердив появу малюка журналістам, а через деякий час поділився подробицями з Катею Осадчою під час інтерв'ю для програми «Світське життя». На початку травня Микола Тищенко привіз родину з Америки, де проходили пологи, в Україні і хрестив малюка в Києві, і тільки в середині літа назвав його справжнє ім'я. Для ресторатора це друга дитина — Тищенко виховує старшого сина від попереднього шлюбу 12-річного Данила.