Зіркові скандали
Подобається

Ольга Сумська вперше відверто розповіла про проблеми з донькою

26/10/2017     Автор: Яна Романська
Ольга Сумська вперше відверто розповіла про проблеми з донькою

Із зятем Володимиром Ягличем в Ольги добрі стосунки.

"Він дуже зворушливо мене зустрів букетом троянд, ми спілкувалися, чаювали, я насолоджувалася тим, як він тримає дитину на руках", — поділилася акторка.

Про роман Тоні з російським актором стало відомо ще два роки тому Сумська повідомила, що Тоня поки вдома з дитиною, бо годує грудьми, передає Корупція.Стар

Популярне: Сенсація! Галина Безрук вперше показала фото з 10-місячною донькою

"Але все ж почала зйомки в серіалі. Я розумію, як важко поєднувати, і серце розривається. Я пропонувала — якщо надійде пропозиція головної ролі в класному кінопроекті, нехай везе онучку до нас — ми будемо няньчити, а вона нехай грає. Але вона сувора — ні, каже, не буду, як ти, кидати дитину на бабусю", — зазначила Сумська.  

Паперна з Ягличем не дуже афішують стосунки. Якби не Сумська, то ніхто б  іне знав новин.

Що ж до молодшої доньки Ганни, то у неї зараз непростий перехідний вік.

"Ой, складно, ой, не просто. Я навіть не уявляла собі, що дитина може бути такою складною в цей період… Несприйняття всього, що виходить від мене: моїх думок, моїх порад і суцільна критика всього", — зізналася Ольга.

15-річна Аня критикує маму та хоче стати моделлю

"Вона дуже самокритична, і їй потрібна підтримка, а ще їй дуже складно в школі, адже це не секрет, що діти відомих людей там в особливому становищі — всі їхні дії розглядають буквально під лупою. Ні, однолітки не говорять їй нічого, але вона все одно це відчуває. Сподіваюся, це минеться, і Аня повірить в себе, хоча я їй кожен день говорю, що вона – найкрасивіша", — сказала Сумська.