Саті Казанова влаштувала розкішне весілля в Італії, перші кадри

25/10/2017     Автор: Яна Романська
Саті Казанова влаштувала розкішне весілля в Італії, перші кадри

Нещодавно був перший "тур" весілля відомої російської співачки Саті Казанової та її коханого-фотографа з Італії Стефані Тіоццо, під час якого пара влаштувала грузинське святкування з традиційними костюмами та забавами. Далі черга за італійським весіллям і, хоча Саті ще не показує фото, світлини, якими поділились друзі пари — вражають, передає Корупція.Стар

Популярне: Настя Каменських показала незвичайне фото свого обличчя, що скажете?

"Два тости мене зворушили, я плакала. Спочатку від брата чоловіка — Крістіано. А в кінці сказав мій тато. Ридали всі Усвідомлюю, як нелегко дався близьким той факт, що я виходжу за людину іншої культури. Батько сказав глибоку думку про те, що всі ми під Богом, і що тільки Його воля на те, бути союзу двох душ чи ні. Що тепер я належу моїй італійській родині, і їх звичаї, традиції і закони для мене повинні стати такими ж рідними і незаперечними, як звичаї черкеського народу", — розповіла Саті про весілля у Грузії.

Деталей італійського весілля поки що немає, але виїздна церемонії, схоже, вдалася на славу.

Пара сиділа перед розпорядником на розкішних кріслах у призахідному сонці, вислуховуючи настанови та висловлюючи власні клятви.