Гороскопи
Подобається

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада

25/10/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Овен

Народженим під цим знаком зодіаку слід бути максимально обережними при поводженні з ріжучими та колючими предметами, висока ймовірність отримати побутову травму. В оточенні Овнів є люди, які занадто багато про них знають, постарайтеся мінімізувати спілкування з такими особистостями. Цей тиждень сприятливий для навчання, можна сміливо записуватися на курси і відвідувати додаткові заняття. Не варто забувати про особистому фронті, якщо дуже хочеться, можна навіть самостійно організувати собі побачення.

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Телець

Психологічний і фізичний стан Тельців буде на позначці мінімум в понеділок. Ви відчуєте себе спустошеними, можуть загостритися хронічні захворювання. Представники цього знака зодіаку зроблять для себе важливий висновок, на даному життєвому етапі їм складно вести діалог з людьми. Ви почнете сумніватися в любові свого партнера, відчуєте, що від вас приховують щось важливе, проте вивести на відверту розмову коханого навряд чи вийде. Не зациклюйтеся на емоціях і почуттях, все обов'язково проясниться, але трохи пізніше. Друга половина тижня порадує новими знайомствами, не пропустіть можливість провести процес врегулювання фінансових питань.

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Близнюки

Ви рідко дбаєте про своє здоров'я, слід зайнятися профілактикою інфекційних вірусних захворювань. Ослаблений організм Близнюків може стати причиною апатії, поганого настрою і навіть нападів агресії і злості. Постарайтеся більше часу приділяти відпочинку і сну, відкладаючи на потім вечірки і зустрічі з друзями. Не вдасться контролювати рівень працездатності, він буде стрімко падати. Друга половина тижня порадує цікавими подіями на особистому фронті, романтичне побачення — це як раз те, що вам необхідно.

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Рак

Раки стали пильно стежити за своїм партнером, їм постійно здається, що він щось приховує. Вам необхідно навчитися тримати свої емоції під контролем, ревнощі можуть зруйнувати будь-які відносини. Це гнітюче відчуття ще нікого не зробило щасливим, тому так важливо все обдумати і розставити по своїх місцях. Сприятливий час для домашніх справ, можете сміливо влаштовувати ремонт або генеральне прибирання. На роботі вдасться розгребти завали, і начальник обов'язково похвалить вас за проявлений ентузіазм.

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Лев

Представники цього знака зодіаку дуже люблять проявляти ініціативу, навіть в ті моменти, коли вона зовсім недоречна. Необхідно навчитися прислухатися до думки батьків та інших членів сім'ї у вирішенні спірних питань. Друга половина тижня порадує вас романтичними знайомствами, і буде час подумати на тему відносин. Не варто відразу кидатися у вир любовних почуттів з головою, придивіться до обранця і тільки потім зробіть свої висновки.

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Діва

Навколо вас літає неймовірну кількість інформації, тільки от є одне «але»: велика частина з неї помилкова і вона явно спотворює реальність. Постарайтеся на цьому тижні не приймати ніяких важливих рішень, слід ретельно перевіряти всі факти і це стосується в першу чергу людей, які вас оточують. В середині тижня вам захочеться на кого-небудь покричати, висловити все те, що накипіло на душі, але варто вести себе максимально стримано і вихід знайдеться сам по собі.

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Ваги

У другій половині тижня ви відчуєте, що Фортуна на вашому боці і захочеться випробувати на міцність Удачу. Постарайтеся бути гранично обережними з онлайн-казино, зірки радять утримуватися в цей час від будь-яких азартних ігор. Терези люблять годинами розмовляти з коханою людиною, розповідати йому про всі свої емоції і переживання. Найголовніше, не обговорювати фінанси і тим більші покупки. Партнер може не оцінити ваш порив і це закінчиться скандалом. Тиждень сприятливий для подорожей за місто, можна на вихідних зібратися з друзями і влаштувати вечір зустрічей і спогадів.

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Скорпіон

Народжені під цим знаком зодіаку звикли приймати імпульсивні рішення, вони постійно попереду планети всієї. Перестаньте грубіянити близьким людям, така поведінка увійшло в звичку, але воно характеризує вас з поганої сторони. Вам постійно хочеться вихлюпувати свою агресію, тому варто відшукати спосіб як це краще зробити. Запишіться, на бокс, барабани або йогу — і відчуєте себе набагато краще. Скорпіони ніяк не можуть навчитися економити, пора почати контролювати свої доходи і витрати.

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Стрілець

У вас так багато бажань і катастрофічно не вистачає часу для їх реалізації? Стрільці постійно відчувають дискомфорт, якщо присутній якийсь зовнішній чинник, який не дозволяє вільно діяти. Будь-яке обмеження може змусити вас повернути назад і відмовитися від своєї мрії. Стрільцям потрібна та сама мотіція, яка поведе за собою, але поки вони все ніяк не можуть її знайти. Не варто в такі моменти замикатися в собі і свідомо ізолюватися від суспільства, краще поговорити з одним по душам і все розповісти. Вам точно стане легше, і ви зумієте домогтися бажаного.

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Козерог

Вас чекає розчарування в одному, якому ви довіряли. Необхідно переоцінити відносини, які склалися, і вирішити для себе як діяти далі. Зазвичай через фінансових питань доводиться робити поспішні висновки і потім навряд чи можна налагодити контакт. Пам'ятайте про те, що завжди можна все виправити і повернути час назад, досить просто поговорити з людиною. Утримайтеся в другій половині тижня від далекоглядних планів і тим більше ніякого психологічного аналізу не повинно бути.

 

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Водолей

Не приймайте важливі рішення, які стосуються просування по кар'єрних сходах. У вас і так натягнуті відносини з начальником і в ці дні можуть виникнути досить неприємні конфліктні ситуації. Краще не фантазувати і нічого собі не придумувати, тоді вам точно вдасться досягти успіху, нехай маленькими, але впевненими кроками. Друзі та однодумці готові надати посильну допомогу у вирішенні будь-яких питань, не відмовляйтеся від неї. Довіряйте своїй інтуїції, вона точно поганого не порадить і не заведе в неприємності.

Гороскоп з 30 жовтня по 5 листопада 2017 Риби

На цьому тижні вам краще не вирушати здавати іспити і заліки, можуть виникнути складності з розумінням матеріалу. Краще відкласти цю важливу місію на більш сприятливий період. На роботі вас чекає довгоочікуване заохочення і премія від начальника. З іншого боку, якщо ви давно мріяли поміняти роботу, але все ніяк не наважувалися це зробити — слід відправитися на її пошуки. Рибам не вистачає впевненості в собі, і вони не знають, де її брати. Саме час знайти джерело натхнення, який дозволить перевернути гори.