Новини про зірок
Подобається

«Одні красуні»: Учасники «Дизель-шоу» похвалилися своїми дружинами

24/10/2017     Автор: Яна Романська
«Одні красуні»: Учасники «Дизель-шоу» похвалилися своїми дружинами

Актори проекту "Дизель-шоу", який 2016 року переміг в номінації "Найкраща гумористична програма", вперше розповіли про своїх дружин, передає Корупція.Стар.

Єгор Крутоголов зі своєю майбутньою дружиною Катериною познайомився, коли обом було по 13 років. "Мій друг примітив трьох симпатичних дівчат: Катю, її сестру Олю і їх подругу Таню. Але познайомитися сам соромився, – згадує Єгор. – Тому я вирішив включити режим "Казанова-балагур", розсмішити їх і, власне, познайомити один з одним. Сам же пішов по-англійськи, адже на той момент у мене самого була дівчина. І ось через кілька років ця ж подруга Таня виходить заміж, а на ролі боярина і дружки запрошує мене і Катю. При цьому вона натякнула, що чим більше зблизяться свідки, тим міцнішим буде шлюб. Ми прийняли цю установку буквально і постаралися зробити шлюб наших друзів максимально щасливим". До речі, Катерина – професійний фотограф, і більшість фотографій з концертів "Дизеля" – її рук справа. У пари є шестирічний син Лев. За словами Крутоголова, в його родині є незмінні цінності – три кити, на яких тримається життя: "Це любов, повага і дружба".


Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка


Учасник "Дизеля" Олександр Бережок одружився у вересні 2012 року, а три місяці тому дружина Олена подарувала йому первістка, якого назвали Глібом. "З дружиною я познайомився на заході, – розповідає Олександр. – Я веселив, а вона розпоряджалася заходом, розсаджувала гостей за столи. Познайомилися рівно за день до мого дня народження. Звичайно, на день народження її запросив, а вона, звичайно, не прийшла. Не повірила мені. Тому зустрілися наступного дня, і якось закрутилося". За словами Бережки, раніше у нього з дружиною весь місяць був розписаний якимись цікавими і важливими подіями: "День першого поцілунку, квітковий день, чоловічий і жіночий дні тощо. Останні кілька місяців після народження Гліба, природно все не записуємо. Тільки 13 число – це і день нашого знайомства, і 13 вересня народився наш синочок. Цього дня я намагаюся зробити так, щоб в будинку з'явилися свіжі квіти. А ще намагаємося подорожувати – хоча б двічі на рік". Як зізнається Олександр, у нього з дружиною було багато спроб завести дитину: "Ми пройшли багато всяких досліджень. Але все виявилося набагато банальніше – дитину дають тоді, коли треба".

Історія знайомства Євгена Гашенка з дружиною Ольгою теж вельми цікава. "Ми познайомилися в Києві, жили в сусідніх будинках, – розповідає Євген. – Пізно ввечері повертався додому. Бачу, біля під'їзду сидить засмучена дівчина. Виявилося, не може потрапити додому – подружка заснула, а ключів немає. Запропонував свою допомогу. Згадав своє дворове дитинство і забрався до кватирки під'їзду, відкрив їй двері. В її очах загорівся інтерес, і ми домовилися наступного дня зустрітися. На перше побачення ми вирушили на Оболонську набережну. По дорозі взяв шампанське і, щоб не чокатися пластмасовими, купив дві красиві… гранені склянки! А Оля запропонувала купити морозива – смачний коктейль може вийти. І ми поклали спочатку морозиво в стакани, а зверху я став наливати шампанське – це була груба помилка! Пішла біла піна зі склянки. Наступного дня я прийшов до Олі на роботу з букетом квітів і маленьким подаруночком. Упакував ту саму склянку з запискою: "Найзвичайніша на вигляд склянка, а стільки прекрасних спогадів!" Так в нашій родині з'явилася традиція робити сюрпризи один одному і збирати ніжні записки". Пара разом 5 років, має 10-місячного сина Івана.

Зі своєю дружиною Лідою Євген Сморигін разом ось уже понад 9 років. Подружжя виховує трьох дітей: семирічного Льошу, п’ятирічну Лізу та трирічного Сашу. "З Лідою я познайомився дуже цікаво – вона була моєю сусідкою. Жила в будинку, де я знімав одну з перших квартир в Києві. А через час переїхала до мене за стінку, – згадує Женя. – Вона з Полтави, економіст за фахом. Приїхала будувати кар'єру в Києві, закінчила наргосп. І що найголовніше, під час нашого знайомства вона не знала, хто я такий, в сенсі, що граю в КВК і що мене показують по телевізору". За словами Сморигіна, всі три рази він був присутній на пологах своїх дітей, а зараз часто укладає їх спати. "У нашій родині є чудова традиція – кожне Різдво ми з дітками вчимо колядки, а вони ходять по сусідах і "засівають" їх! Торік колядку діти вчили цілий тиждень – а це п'ять куплетів, між іншим! І ось 7 січня, після генеральної репетиції, я одягнув їх у костюми янголів, і ми пішли вітати сусідів. Зароблених грошей вистачило на великий конструктор".