Новини про зірок
Подобається

Український Фредді Мерк’юрі: Чим займається після перемоги в «Х-Факторі» Віктор Романченко

23/10/2017     Автор: Яна Романська
Український Фредді Мерк’юрі: Чим займається після перемоги в «Х-Факторі» Віктор Романченко

Другий сезон популярного шоу "Х-фактор" пройшов під гучною назвою «Революція», передає Корупція.Стар

Популярне: Вийшла в «мєхах»: донька Ольги Сумської показала стильний образ під час прогулянки

Переможець цього сезону учитель фізкультури, який не по-дитячому мочить рок, явно не вписувався у формат шоу, але саме це, на нашу думку, і стало головною причиною тріумфу Віктора.

Історія Віктора Романченка бере початок ще з першого сезону шоу, коли він виграв «Х-Фактор-онлайн» і це стало його путівкою в тренувальний табір. Контраст між тим, який Романченко в житті  (скромний і тихий) і тим, що він виробляє на сцені, зачепив глядача.

Після телепроекту Віктору не вдалося побудувати запаморочливу кар'єру, проте у нього все ж є чималі досягнення. Так, в 2014 році Романченко подавав заявку на участь в «Євробаченні» і увійшов до двадцятки кращих на національному відборі. Також талановитому артисту пощастило зробити те, про що мріє кожен випускник талант-шоу, — він виступив на одній сцені з легендарною групою Queen і Адамом Ламбертом на концерті, присвяченому Дню Незалежності України.

В одному з інтерв'ю він сказав^

Якби не було проекту Х-фактор, я не створював би своїх пісень, своїх кліпів, як мінімум. Взагалі, на проекті розвиваєшся, спілкуєшся з великою кількістю людей, багато дізнаєшся, співаєш пісні абсолютно різних напрямків. Це ні для кого не зайвий досвід: хтось вчиться, хтось робить висновки, аналізує, чи потрібна йому ця діяльність взагалі. І що робити, якщо хочеться розвиватися далі в цьому напрямку. Багато хто знаходить відповіді на свої питання щодо шоу-бізнесу.

Я зараз розумію, що Х-фактор поміняв моє життя в один момент. Перший виступ — буквально 9 хвилин, або скільки я там був на сцені — і все змінилося після клацання пальців, я можу сказати, що це повністю змінило моє життя.

 

 

 

Знаете за что я люблю наши концерты и дни города? Бывает такое что ты не знаешь Лайн ап или концертную программу, но можешь встретить кого угодно из артистов. В этот раз на одной сцене выступали с победителем Хфактор-2 Виктором Романченко. По секрету сказал что готовит новый трек и видео. Так что будем ждать. #ermakov #максермаков #хфактор #викторроманченко

Публикация от ERMAKOV (@official_ermakov)

 

 

#ВикторРоманченко#деньсела#Курисово#праздник#концерт#

Публикация от Nadezhda Fadina Мukosej (@nadezda_2014f)

 

 

 

 

 

@Ribai #Odessa #викторроманченко #крутопоет ???

Публикация от ?Anastasia ? (@anastaisha333)