Новини про зірок
Подобається

Бужинська показала фото своїх підрослих близнюків

23/10/2017     Автор: Яна Романська
Бужинська показала фото своїх підрослих близнюків

Українська співачка Катерина Бужинська виклала нове фото сина і дочки, передає Корупція.Стар

Популярне: Вийшла в «мєхах»: донька Ольги Сумської показала стильний образ під час прогулянки

На знімку личка малюків не видно — Бужинська поки вважає за краще їх не показувати, але зате добре видно, що Катюша і Дімочка вже майже дорослі. Близнюки одягнені абсолютно по-різному і про те, хто з них хлопчик, а хто дівчинка, можна зрозуміти тільки за кольором штанців і повязочці на голівці Катюші.

Дімочка значно більший за свою сестричку і, схоже, більш незалежний — якщо Катюша варто, притулившись до мами, то хлопчик сидить на килимі і тримає в ручках іграшкового ведмедика.

Про свою вагітність Катерина Бужинська мовчала досить довго і тільки напередодні пологів — на початку грудня 2016 року, вона поділилася радісною новиною з журналістами, а потім і показала гарні фото в Інстаграме.

Про те, що вона очікує двійню, Катерина Бужинська розповіла з особливою радістю — адже вона мріяла про близнюків ще до народження своєї першої дитини.

 Катерина Бужинська народила близнюків, а незабаром назвала їхні імена — Катя і Діма, як і у їхніх батьків — як сказала багатодітна мама, так захотів її чоловік, болгарин Дімітар Стойчев. Незважаючи на те, що сім'я на той час уже жила в Болгарії, Бужинська повернулася в Україну і народила близнюків в одному з Київських пологових будинків. На початку лютого 2017 го малюків охрестили. Для такої відповідального події Катерина Бужинська та її чоловік вибрали Свято-Пантелеймонівський собор, розташований в Феофанії під Києвом.

Нагадаємо, народна артистка України Катерина Бужинська вийшла заміж за болгарського бізнесмена Дімітара Стойчева в квітні 2014 року. Крім Катюші і Дімочка Катя виховує 10-річну дочку Оленку, батьком якої є колишній фактичний чоловік Бужинської, пластичний хірург Володимир Ростунов