Новини про зірок
Подобається

Відверте зізнання Ірина Білик про любов

22/10/2017     Автор: Яна Романська
Відверте зізнання Ірина Білик про любов

З початком осені Ivona запустила новий спецпроект, в якому зірки відповідають на кілька запитань про кохання.

На цей раз героїнею проекту стала відома українська співачка, мама двох дітей Ірина Білик, передає Корупція.Стар.


Що для вас кохання? Розкажіть про своє перше кохання (коли в перший раз закохалися, в кого, чим це закінчилося).

— Моя перша любов — це хлопчик Костя. Познайомилися ми, коли я гостювала у бабусі в селі в Харківській області. Костя жив там, потім вступив до інституту іноземних мов і навчався в Києві. Зараз він живе в Чикаго. Коли я була там на гастролях два роки тому, ми з ним зустрілися. Він майже не змінився — стежить за собою, ходить в тренажерний зал і виглядає майже як в сімнадцять. А, може, мені так здалося, тому що я його дуже сильно любила. До речі, всі дівчата і жінки моєї першої любові, як виявилося, були темношкірими і дітки у нього — маленькі мулатіки.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Любов або кар'єра: що важливіше?

 — У моєму випадку це трохи дивне запитання. Любов тільки допомагала будувати мені кар'єру, адже практично вся моя творчість, всі мої пісні — вони про любов. Послухайте мій останній альбом Без Гриму, якби не Любов — він не був би написаний. Саме вона стала моїм головним джерелом натхнення! Раніше я вся віддавалася концертам і жила тільки ними, зараз розумію, що є речі важливіші за — це улюблені і близькі люди поруч, перші кроки і слова твого сина, твоя сім'я!

На що ви готові піти заради кохання?

— Заради любові я готова на багато що, але лише тоді, коли цей вчинок — моє усвідомлене рішення. Справжня любов ніколи не стане нічого вимагати. Коли тебе люблять — тебе не поставлять ні перед яким вибором.