Новини про зірок
Подобається

«У сукні ніжного кольору»: Яна Глущенко вийшла на сцену через тиждень після пологів і вразила стрункою фігурою

22/10/2017     Автор: Яна Романська
«У сукні ніжного кольору»: Яна Глущенко вийшла на сцену через тиждень після пологів і вразила стрункою фігурою

Молода мама Яна Глущенко зірвала бурхливі оплески, вийшовши на сцену в нових концертах «Дизель Шоу», які відбулися у Палаці «Україна». Ніжне рожеве плаття з білим пір'ям підкреслювало струнку фігуру актриси, передає Корупція.Стар.


За словами Яни, її секрет в тому, що під час вагітності займалася в спортзалі і дотримувалася здорового харчування, виключивши все шкідливе. Крім того, користувалася маслами для тіла і ходила в компресійній білизні.

«Я набрала 13 кілограмів, але після пологів все пішло. Мені здається, у мене зараз живіт менший, ніж був до вагітності. Це все природа — забирає все зайве. А я цьому радію », — розповіла Яна Глущенко.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

«Народжуйте дівчата, це не страшно», — сказала Яна зі сцени і відразу ж після номера поїхала до малюка. За лаштунками актриса встигла розповісти, що дуже скучила за своїми глядачами і просто не могла пропустити можливість вийти на сцену хоча б в одному номері.

Відзначимо, що на концерт через затори Яні довелося їхати на метро разом з концертною сукнею.

«Мене впізнавали, звичайно, люди посміхалися. Це було приємно, — зізналася Яна. А на питання, з ким на час виступу залишила сина, актриса пожартувала: — Він, звичайно, просився зі мною, але я його залишила вдома — борщ готувати ».

До речі, ім'я хлопчика Яна поки не називає.