Новини про зірок
Подобається

«Мені дуже боляче …»: Любов Толкаліна про останнє повідомлення Дмитра Мар’янова

21/10/2017     Автор: Яна Романська
«Мені дуже боляче …»: Любов Толкаліна про останнє повідомлення Дмитра Мар’янова

Знаменита актриса Любов Толкаліна, що грала на одній сцені з Дмитром Мар'яновим, розповіла журналістам, що перед смертю актор думав про дружину Ксенію і встиг написати їй останнє повідомлення, передає Корупція.Стар.

Черговий випуск програми "Прямий ефір" знову змусив ридати всю країну. У студії згадували актора Дмитра Мар'янова. Колега і близька подруга артиста Любов Толкаліна повідала, якою була його прощальна звісточка коханій дружині Ксенії: "Останнє повідомлення, яке він написав:" Мені дуже боляче ".

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

"Вона хотіла забрати його вранці з лікарні — продовжувала актриса, — і вчора себе картала. Говорила, що відчувала, що треба було поїхати за ним. Всі ці п'ять днів, які він лежав в лікарні, вона буквально щогодини писала йому повідомлення. І якби ви чули ці повідомлення! Вона вчора читала мені їх. Це так прикро, тому що такі відносини, вони не можуть вмирати. Це неправда. Це нечесно. Це неправильно. Такі відносини не мають права вмирати. Вони дуже любили один одного ".

Ледве стримуючи сльози, артистка розповіла, що ніч після смерті Мар'янова вона провела з дружиною актора. "Не зімкнули очей до самого ранку, підтримували один одного і згадували Діму", — сказала Толкаліна. У Любові і  актора повинні були відбутися гастролі в Томську, але він виявився в лікарні.

"Те, що з ним сталося, я до сих пір не можу зрозуміти, як це могло статися. І до кінця нам, напевно, це ніхто не скаже у нього дійсно була проблема з кров'ю. І минулого літа у нього був тромб, його госпіталізували . Ми тоді дуже сильно всі злякалися. Відчув себе погано він ще минулого тижня, "- розповіла вбита горем Толкаліна. Також, актриса додала, що дружина Мар'янова не знає, як трагедія могла статися, адже актор "був повністю під контролем".

Життя Дмитра Мар'янова несподівано обірвалося 15 жовтня, акторові було всього 47 років і він перебував на піку кар'єрних можливостей та творчого потенціалу. Мар'янов зіграв головну роль у фільмі "Вище за веселку", а також знявся в таких картинах, як "День радіо", "Графиня де Монсоро", "Бальзаківський вік, або Всі чоловіки сво …", "Чорне місто".