Новини про зірок
Подобається

«Я цього не приховую»: Олександр Пономарьов вперше відверто розповів про стосунки з Марією Яремчук

20/10/2017     Автор: Яна Романська
«Я цього не приховую»: Олександр Пономарьов вперше відверто розповів про стосунки з Марією Яремчук

Як зізнався співак, діти — часті гості у нього вдома, передає Корупція.Стар

Популярне: «Я давала продюсеру відсіч…»: Сумська розповіла про домагання

У програмі "Ранок з Україною", яка виходить по буднях о 06:30 на каналі "Україна" з ведучими Лілією Ребрик і Сергієм Зеніним, співак Олександр Пономарьов зізнався, чи вільне зараз його серце, і розповів про відносини з дітьми.

Олександр Пономарьов залишається одним з найбажаніших наречених країни, навколо його особистого життя постійно виникають нові чутки.

"Встану зранку, подивлюся на себе в дзеркало і думаю, що це за дядько в моїх сімейних трусах стоїть. Невже це правда ловелас. Сьогодні ти з тією, завтра — з цією. Ось це люди навидумують", — сміючись, розповів Олександр.

Останнім часом ходить все більше пліток про те, що Олександр Пономарьов у відносинах зі співачкою Марією Яремчук. Сам він прокоментував цю ситуацію так: "Ми разом, — загадково сказав Олександр. — А чого мені заперечувати? Мені Марічка подобається і як жінка, і як співачка. Є дуже багато жінок, які мені особисто подобаються і імпонують, я цього не приховую і ставлюся до них по-особливому. А як буде далі — Боженька вирівняє ".

У Олександра було два офіційні шлюби — з Оленою Мозговою і Вікторією Мартинюк. У програмі "Ранок з Україною" він розповів, як склалися стосунки з ними після розлучень.

"Образ в голові не тримаю, навіщо мені це? Я в будь-якому випадку завжди поважав і поважаю обох матерів моїх дітей. З Оленою у мене виходить спілкуватися, а з Вікторією — не дуже".

Як зізнався співак, діти — часті гості у нього вдома. І заради них він часто стає до плити. "Все, що з тестом пов'язано — немає. Люблю готувати плов, борщ, шурпу, бограч — різні вогнищеві страви", — повідомив Олександр.

Але сніданки, як виявилося, співак готує не тільки для своїх дітей: "У постіль не приношу, але іноді готую. ​​Є кому готувати у мене вдома, слава Богу. Принаймні, зараз я не одружений, а там розберемося", — додав співак.