Новини про зірок
Подобається

Таємницю розкрито: ведуча ТСН Юлія Бориско вперше на всю країну показала чоловіка

20/10/2017     Автор: Яна Романська
Таємницю розкрито: ведуча ТСН Юлія Бориско вперше на всю країну показала чоловіка

Талановита ведуча вдало поєднує роботу та сімейні справи: разом з чоловіком Романом Вибрановським вона виховує двох дітей – Соломію та Марка.

Ведуча,яка щодня повідомляє новини з екранів ваших телевізорів, ретельно береже сім'ю від публічності. Бориско розповідає, що завжди намагалася компенсувати брак уваги на вихідних. Саме це і стало причиною «непубличності» ведучої: Я не хочу, щоб мої діти потім мені казали, що їм не вистачало материнського тепла. До речі, чоловік часто чекає мене вдома після ефірів, і що найстрашніше – зі смачною вечерею.

Зірка каналу "1+1" завітала влітку з коханим до Львова на фестиваль джазу, передає Корупція.Стар

Разом з Юлією до міста Лева приїхав і її чоловік Роман Вибрановський. Як розповіла Бориско, у Львові вони часті гості, оскільки влітку тут відпочивають їхні діти – донька Соломія та син Марко.

Популярне: «Я давала продюсеру відсіч…»: Сумська розповіла про домагання

 

"Нам несамовито з чоловіком пощастило, в нас тут живе свекруха, яка готова на все літо прийняти дітей. Звичайно ще є два дідусі, але дідусі вони більше у нашої бабусі на підтанцьовках. Відповідно на всі літні канікули ми дітей здаємо сюди і маємо медовий місяць, тривалістю 90 днів", — розговорилася ведуча. 

Роман Вибрановський був ведучим ток-шоу «Дебати PRO», а також проектів «Децентралізація» і «Кримське питання» , які виходили на телеканалі «UA:Перший» за керівництва Зураба Аласанії.