Спортивна Ані Лорак показала ідеальну розтяжку і розкішні форми в облягаючому костюмі

20/10/2017     Автор: Яна Романська
Спортивна Ані Лорак показала ідеальну розтяжку і розкішні форми в облягаючому костюмі

Співачка в черговий раз довела, що знаходиться в приголомшливій спортивній формі.

Наприкінці вересня 39-річна Ані Лорак разом з чоловіком Муратом Налчаджиоглу і дочкою Софією вирушила на відпочинок на Сардинію, передає Корупція.Стар

Популярне: «Я давала продюсеру відсіч…»: Сумська розповіла про домагання

Співачка, як і багато інших знаменитостей, вирішила насолодитися теплими сонячними днями перед початком затяжної московської осені і холодної зими. Подружжя багато гуляли, ходили в місцеві кафе і ресторани і, що найголовніше, проводили весь час разом. На сторінці Ані в Instagram кожен день з'являлися нові знімки з відпочинку, на яких відображена справжня сімейна ідилія.

А недавно артистка довела, що і після повернення з відпочинку, де вона ласувала різними стравами місцевої кухні, її тіло залишається в ідеальному стані. 

Для тренування Лорак вибрала сірий облягаючий комбінезон з глибоким вирізом на спині. Цей наряд підкреслив жіночні вигини співачки. Шанувальники по достоїнству оцінили спритність Ані і її спокусливу фігуру. «Чудово!», «Нічого собі розтяжка. Зовнішність і фізичні дані чудово»,«Фігура чудо! »,«Згадала вашу цитату «Коли працюєш над собою, немає дороги назад, тільки вперед!». 

??А кто сегодня занимался танцами? #шоудива

Допис, поширений Ани Лорак (@anilorak)