Новини про зірок
Подобається

«Ми жили в офісі…»: Камалія відверто розповіла як познайомилась з чоловіком

20/10/2017     Автор: Яна Романська
«Ми жили в офісі…»: Камалія відверто розповіла як познайомилась з чоловіком

Під час запису шоу «Танці з зірками» Камалія розповіла, як познайомилася з чоловіком, передає Корупція.Стар

Популярне: Лідер Бумбоксу вперше показав свою дружину на публіці

Співачка Камалія, мама двох 4-річних дочок-близнючок, вперше  в житті вийшовши на паркет, при цьому присвятила запальну і пристрасну румбу своєму коханому чоловікові і батькові її дівчаток Мохамаду Захура.

В інтерв'ю Каті Осадчій Камалія зізнавалася, що ніколи раніше танцями не займалася.

Щоб як слід підготуватися до виступу, вона навіть скоротила свою відпустку — залишивши родину на яхті, співачка повернулася до Києва і присвятила тиждень виснажливим тренуванням. Не приховує — закрадались сумніви, і Камалія навіть хотіла відмовитися від участі в проекті через критику суддів.

Але все ж остаточне рішення було — залишитися і присвятити танець чоловіку.

Камалія розповіла, як вперше зустріла Захура, зізнавшись, що тоді вона і не здогадувалася про те, наскільки він багатий. Я хочу сказати, що дівчата, які цілеспрямовано шукають собі багатих чоловіків,  вони всі нещасні. Все повинно будуватися на великій-великій любові.

Я її знайшла! Був корпоратив. Хоч тоді на мене дивилися всі чоловіки, але ось саме від нього я відчувала якісь імпульси. Він запросив мене на повільний танець і йому навіть вдалося мене поцілувати. Потім запросив на обід і задав питання в лоб: «А давай жити разом?»

Мільярдер зі списку Forbes не поспішав розповідати молодій співачці про свій статус. Більш того, перший час, зі слів Камалії, вони дуже поводились скромно: Ми жили в офісі. Направо — двері в офіс, наліво — це однокімнатна квартира. Він настільки був простою людиною, що я і не могла подумати? Уже через рік пише мій друг:

«Камалія, ти знаєш, хто твій чоловік ?!» Кажу: «Хто?» «Та я тут в інтернеті вичитав! Так він же входить в рейтинг найбагатших людей світу! ».

На той момент продюсером Камалії була її мама і вони обидві щосили намагалися пробитися до вершин слави і популярності.

Виходило непогано — з'явилася перша популярність, завелися гроші, Камалія працювала багато і цілеспрямовано рухалася до слави. Не секрет, що досить довго Камалію недолюблювали колеги по цеху. Чому — сказати складно, але схоже, ситуація змінилася.

Так Наталя Могилевська сказала про Камалію: Надмірне фінансове благополуччя людей псує зазвичай.

 Камалія зізналася в коханні своєму чоловікові, і дуже схоже, що її слова були щирими і сказані від душі. Захур, я тебе дуже люблю! Ти найкращий чоловік у моєму житті! »

Нагадаємо, 40-річна українська співачка Камалія, Наталя Захур, одружена з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром вже 14 років — з 2003 року.

 Чоловік старший співачки на 22 роки, але, як виявилося, різниця у віці не заважає сімейному щастю — бізнесмен обожнює свою молоду дружину і вона, відповідає йому цілковитою взаємністю.