Новини про зірок
Подобається

Григорій Решетник показав миле фото своїх синів

20/10/2017     Автор: Яна Романська
Григорій Решетник показав миле фото своїх синів

Харизматичний ведучий шоу «Холостяк» і щасливий тато двох хлопчиків Григорій Решетник показав, які зворушливі стосунки склалися між дітьми, предає Корупція.Стар

Популярне: Лідер Бумбоксу вперше показав свою дружину на публіці

На фото, яке Григорій Решетник виклав в Інстаграм, його старший син, 4-річний Іванко, приліг поряд з маленьким братиком на диван і ніжно цілує Дімочку в щічку.

Малюкові, схоже, така увага подобається — він повернув головку в сторону брата.

 У підписі до фото Решетник коротко описав своє ставлення до виховання дітей.

 Мої улюблені! Радий, що з дитинства у них такі відносини. Для мене це одна з найбільших цінностей. Я вважаю, що не повинно бути старшого або молодшого, просто має бути повага, розуміння і глибока підтримка Упевнений, що так і буде

Передплатникам дуже сподобалося фото і слова щасливого тата, про що вони і написали в коментарях: «Нехай все задумане здійсниться! Здоров'я вашим діткам !!! 

Але Григорій і Христина намагаються проводити з Іванком більше часу — так тато з сином, наприклад, взяли участь в красивій фотосесії і батьки навіть поділилися кількома кадрами.

 Нагадаємо, Григорій Решетник та Христина, колишня учасниця шоу «Холостяк» познайомилися на роботі, а їх роман розвивався неймовірною швидкістю. У жовтні 2010 року відбулася красиве весілля, а майже через три роки, 16 квітня 2013 року, в родині відбулося перше поповнення — народився син Іванко. Молодший братики у Вані з'явився влітку — 4 червня 2017 року, коли православні відзначали Трійцю, Христина Решетник народила другого сина. Пологи проходили в одній з приватних клінік Києва, а про щасливу подію Григорій Решетник відразу повідомив передплатникам через соцмережі.

 

Їхні стосунки в фотографіях ?‍??? #ссылкавпрофиле #reshetnikboys

Публикация от Кристина Решетник (@kristina_reshetnik)