Новини про зірок
Подобається

Директор реабілітаційного центру для залежних розповіла про проблеми Мар’янова

20/10/2017     Автор: Яна Романська
Директор реабілітаційного центру для залежних розповіла про проблеми Мар’янова

Журналістам стали відомі подробиці допиту директора реабілітаційного центру, в якому лікувався актор Дмитро Мар'яна, передає Корупція.Стар

Популярне: Лідер Бумбоксу вперше показав свою дружину на публіці

Оксана Богданова стверджує, що артист не приймав ніяких таблеток.

Вона стверджує, що в приватному центрі "Фенікс" Мар'яна отримував тільки психологічну допомогу і ніякої — медикаментозної. Він вів так званий щоденник почуттів, намагався розібратися у власних думках.

"Також Богданова запевняє, що з актором проводилися спеціальні психологічні тренінги, які повинні були йому допомогти розібратися в собі", — повідомило  джерело в правоохоронних органах.

Директор реабілітаційного центру розповіла, що актор поїхав з клініки, не пройшовши весь курс реабілітації. Мар'янову потрібно було готуватися до театральній постановці. Богданова запевняла слідчих, що її в цей момент в лікарні не було.

Відзначимо, що її версія суперечить офіційній. На даний момент Слідчий комітет вважає, що актор не встиг виїхати з реабілітаційного центру, який знаходиться в приватному будинку в підмосковній Лобні. Саме звідти надійшов дзвінок в швидку допомогу в день смерті Дмитра Марьянова.

Журналістам вдалося дізнатися інформацію про реабілітаційний центр. Згідно з даними бази "Контур.Фокус", Оксана Богданова є співзасновником двох компаній з однією назвою. Одна з них — ТОВ "Фенікс", яка була зареєстрована в Москві. Згідно зі статутними документами, фірма може надавати соціальні послуги та здійснювати фізкультурно-оздоровчу діяльність для інвалідів та людей похилого віку.

Друга компанія, якій завідувала Богданова, — Автономна некомерційна організація "Реабілітаційний центр зі сприяння соціалізації людей з девіантною поведінкою" Фенікс ".

Вона зареєстрована в Хімках і, згідно зі статутними документами, надає допомогу на дому наркозалежним і душевнохворим.