Новини про зірок
Подобається

«Я не знаю, про що вона думала …»: Руслана Писанка відверто про участь в проекті

19/10/2017     Автор: Яна Романська
«Я не знаю, про що вона думала …»: Руслана Писанка відверто про участь в проекті

Два місяці тому товстуни прийшли на проект «Зважені та щасливі» і не могли зробити навіть кілька присідань, передає Корупція.Стар

Популярне: «Я справді була не права!» Наталя Могилевська розповіла перед яким чоловіком завинила

А вже сьогодні, учасники шоу пробіжать 10-кілометрову «Гонку Нації».

На цьому тижні чоловіки будуть виконувати мрії своїх жінок. Тільки спочатку їм потрібно буде вгадати ці бажання і пройти найскладніше випробування — 10-кілометрову гонку. І тільки троє перших і найкращих отримають перемогу і бажані подарунки.

«Гонка Нації» — це дистанція з перешкодами, яку проходять підготовлені жінки і чоловіки. У шоу таке випробування будуть проходити не тільки чоловіки, але і ведуча шоу Аніта Луценко.

 «Вона захотіла пройти разом з учасниками цю 10-кілометрову дистанцію, допомагала тим, хто відставав під час складних перешкод, Аніта весь час була поруч і підтримувала. Вона той мотиватор, який може в потрібний момент, і підтримати, і дати правильний стусан », — розповів керівник проекту Євген Тунік.

10 км повного бездоріжжя, круті спуски, підйоми і 11 перешкод — все це треба буде пройти чоловікам заради перемоги. Хто стане першим?

Крім спостереження за перегонами в учасниць буде можливість зробити ставку на місце, яке займають їх чоловік. Якщо ставка зіграє, то переможці отримають -3 кг на зважуванні, а якщо не зіграє — +1 кг. Українська телеведуча і актриса Руслана Писанка впевнена, що її чоловік займе перше місце і таку ж ставку зробить ще одна учасниця Наташа.

«Я не знаю, про що вона думала. Мій чоловік виграє », — впевнено сказала Руслана.

Хто ж першим подолає 10-кілометрову дистанцію з перешкодами ми дізнаємося сьогодні ввечері.