Новини про зірок
Подобається

Маша Єфросиніна розкрила секрети свого ідеального тіла

19/10/2017     Автор: Яна Романська
Маша Єфросиніна розкрила секрети свого ідеального тіла

Ведуча і мама двох діток Маша Єфросиніна прекрасно виглядає, встигає працювати, відвідувати спортзал, гуляти з дітьми, організовувати соціальні проекти. Як у неї це виходить? Дуже велику увагу Марія приділяє здоровому харчуванню, передає Корупція.Стар.

Що саме вона має на увазі під словами «здорове харчування», Маша Єфросиніна не приховує, і в мікроблозі розповіла всім, від яких продуктів вона відмовилася і чому.

mashaefrosinina Напевно, питання «а що ви їсте?» І «їсте взагалі?» будуть переслідувати мене довше, ніж я думала!)) На друге питання відповім коротко і швидко: «Ем, і вельми мало — 5 разів на день!» мені про це часто писати не дуже цікаво — я багато розповідаю про свою систему на майстер-класах! Але ось зйомки змушують мене так гранично дотримуватися режиму і харчову дисципліну, щоб бути витривалою, не втрачати гостроту розуму і мати сили, що я задумалася про те, що вся справа не тільки в способі життя, а й деяких моїх харчових константи, які теж дуже «тримають»!

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Активний користувач соцмереж, Маша Єфросиніна щоразу вигадує новий формат спілкування з читачами. Так, деякий час назад вона запустила серію коротких відео в stories Інстаграма під тегом «# мояпятёрочка», де вона ділиться 5 принципами, правилами і особистими рейтингами. Останню «п'ятірочку» Маша присвятила своїм табу в харчуванні.

НЕ ХОЧЕШ БУТИ схожим на тісто, Не їж ТЕСТО

Маша повністю відмовилася від усього, що зроблено з борошна, прчем не тільки пшеничного, а й житнього ні будь-який інший. Вкрай рідко вона дозволяє собі з'їсти рисовий хлібець.

Ніякого тесту, ніколи — ні випічки, ні батона, ні хліба. Нічого. Ні макарони, ні хлібець.

НІЯКОГО М'ЯСА

Ведуча відмовилася від м'яса — досить давно вона повна вегетаріанка. При цьому стверджує, що відчуває себе без м'яса прекрасно, як фізично, так і морально

Я не їм м'ясо вже багато років. Смак свинини і телятини я, напевно, взагалі вже не згадаю, дуже рідко я їм птицю, але ось м'ясо — немає. Мені з ним недобре. Без нього мені легко, прекрасно, етично. Без м'яса я відчуваю себе краще!


НІ солодкій газованій воді 

Повністю і категорично відмовилася від будь-яких солодких газованих напоїв. При цьому Маша намагається і дітей привчати жити без газованої води — якщо з маленьким Олександром це не повинно становити складності, то доросла Нана вже готова робити свій вибір усвідомлено.

Ніколи ніякі солодкі газовані напої в мене не вливаються. Ні в якому разі. Ні просто якщо дуже хочеться, ні просто в гостях, ні просто про всяк випадок: «а раптом зайде», ні щоб перевірити, як там всередині справи. Я їх в себе не пускаю. І дітям не даю.

ЖИТТЯ БЕЗ КОНСЕРВАЦІЇ

Продукти тільки свіжі або, в крайньому випадку, заморожені. Марія відмовилася від будь-якої консервації та продуктів в заводській вакуумній упаковці. А так же від продуктів тривалого зберігання

Нічого консервованого, ніколи! Ні в жодного пакетованого, ні в цих упаковках, в яких зберігаються 3 роки. Консерви … я вважаю, що це мертва їжа, вона ніякої користі вам не принесе, тільки шкоду.

СОЛОДОЩІ ТІЛЬКИ КОРИСНІ — БЕЗ ЦУКРУ

Відмова від солодкого не настільки категоричний. Маша Єфросиніна вибирає тільки максимально корисні солодощі, а промислові кондитерські вироби виключила з раціону повністю.

Солодке моє зведено до мінімуму. Іноді я їла шоколад і зефір, але останнім часом я і це практично скасувала, бо знайшла абсолютно нешкідливу і дуже смачну альтернативу (сухофрукти, органічні фруктові цукерки, пастила)

Копчене НІ В ЯКОМУ РАЗІ

У раціоні зірки вже давно нема ніяких копченостей, особливо шкідливими для організму вона вважає копченості промислового виготовлення (і тут складно з нею не погодитися)

Копченості — ні в якому разі. Ось ці копчені ковбаси … Копченої мисливською ковбаскою мене можна катувати!

 

Наверное, вопросы "а что вы едите?" И "Едите ли вообще?" будут преследовать меня дольше, чем я думала!)) На второй вопрос отвечу коротко и быстро: "Ем, и весьма достаточно- 5 раз в день!" Мне об этом часто писать не очень интересно- я много рассказываю о своей системе на мастер-классах! Но вот съёмки заставляют меня так предельно соблюдать режим и пищевую дисциплину , чтобы быть выносливой , не терять остроту ума и иметь силы, что я задумалась о том, что все дело не только в образе жизни , а и неких моих пищевых константах, которые тоже очень "держат"! Завтра в 21.00 в сториз #мояпятёрочка о моих многолетних пищевых табу! Даже по приговору суда их не нарушу?

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)