Тренди
Подобається

Біг — новий тренд цієї осені

19/10/2017     Автор: Яна Романська
Біг — новий тренд цієї осені

Виявляється, найкращий час для початку щоденних пробіжок — це осінь. Біг восени допомагає організму підготуватися до зими, укріпити імунну систему і запобігти осінню депресію, передає Корупція.Стар.

Хочете скинути зайві кілограми? Почніть з швидкої ходьби вранці і поступово переходите до бігу. Ранкова пробіжка допомагає спалювати підшкірний жир. Єдина умова — бігати необхідно натщесерце. Можна дозволити собі лише склянку теплої води або чашку зеленого чаю.
Біг з ранку не тільки заряджає енергією на весь день, а й запобігає виникненню і розвиток депресії, що особливо актуально в похмурі осінні дні. До того ж біг активізує життєві сили організму і зміцнює імунітет.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Як підготуватися до пробіжки?

Для початок бажано добре розігрітися: кількох вправ будинок і швидкої ходьби до парку або стадіону буде досить. Чи не перевтомлюйтеся, пробігайте рівно стільки, скільки комфортно вашому організму на даний момент. Поступово ви втягніть і привчіть себе до більш тривалим пробіжок.
Що надіти для бігу восени?

Восени найкраще формувати екіпіровку для бігу по відомому народному способу — «капуста». Почніть з зручного безшовного білизни, спеціальний бюстгальтер для бігу просто необхідний, особливо власницям грудей більше другого розміру. Зверху надягніть футболку з натуральної бавовни, потім спортивну куртку з дихаючого матеріалу і зверху, в залежності від погодних умов, не промокає вітровку з капюшоном. Не забудьте про теплий шарф, спортивну пов'язку або шапку і рукавички. Обов'язково вибирайте кросівки, а не кеди, щоб уникнути травм. Найкраще купити спеціальні кросівки для бігу з правильною амортизацією.
Почніть бігати вранці вже завтра, і ви переконаєтеся в користі ранкових пробіжок всього через кілька тижнів. Біг — це найкращі ліки від депресії, грипу і застуди!