Зіркові скандали
Подобається

«Прошу лише про гідність і повагу»: Наталія Могилевська розкритикувала поведінку суддів шоу «Танці з зірками»

18/10/2017     Автор: Яна Романська
«Прошу лише про гідність і повагу»: Наталія Могилевська розкритикувала поведінку суддів шоу «Танці з зірками»

Відома українська співачка Наталя Могилевська не вперше на шоу "Танці з зірками" — зірка була учасницею першого сезону і повернулась зараз, коли телеканал "1+1" відновив ефіри, передає Корупція.Стар

Популярне: Анна Седокова показала обличчя маленького синочка, на кого він схожий?

Однак, саме цей сезон став для неї та багатьох інших учасників випробуванням для характеру, адже судді не скупляться не лише на оцінки танцювальних здібностей, але й на оцінки зовнішності.

Так, минулого ефіру Катерина Кухар назвала Могилевську "свинкою Пеппою", і цього ефіру були побоювання, що Наталя не повернеться на паркет.

"Ну як я могла не вийти? Я ж обожнюю танцювати. Ми тренуємося по дванадцять годин на день, я три рази в тиждень говорю "Стоп! Досить!", Але знову повертаюся до зали. Фокстрот — найскладніший танець, ми мчали по паркету на величезній швидкості… Але я прошу суддів не про високі оцінки, а про коректне суддівство всіх учасників. Ви можете собі уявити, щоб Литвинов сказав : "Комаров, ви — дерево!", а Чапкіс дорікнув Камалії, що з такими м'язами їй краще не вдягати сукні, що відкривають спину? Я прошу лише про гідність і повагу. І, як ви зрозуміли, я не збираюся здаватися і буду продовжувати танцювати ", — говорить Наталя.