Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 23-29 жовтня

18/10/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 23-29 жовтня

ОВНИ. Назріває "перезавантаження" в інтимній сфері. Поруч з вами харизматичні шлюбні супутники, поставтеся до них зі священним трепетом, не шукайте недоліки, а зосередьтеся тільки на чеснотах, тоді самі пізнаєте високі одкровення партнерських взаємин (сексуальних, духовних, чуттєвих), створивши міцний союз. Ідіть назустріч інтересам улюблених, взявши на себе місію відповідальності, але не "розчиняючись" в жертовній самовіддачі, дозволяючи вити із себе мотузки.

ТЕЛЬЦІ. Приготуйтеся до "переформатування" партнерських взаємин (ділових, шлюбних). Якщо альянс дав тріщину, саме час її усунути, вдихнути імпульс в психологічну ауру. На щастя, ваш обранець володіє чарами, знає, коли і яке "чар-зілля" підсипати, щоб заволодіти серцем, не залишаючи жодних шансів конкурентам. Грайте в "піддавки", не дайте милому засумніватися у вашій відданості, задовольняйте його запити, огорніть турботою і любов'ю, тоді шлюбний союз отримає нове дихання!

БЛИЗНЮКИ. Ваш партнер не тільки чарівний коханець, благородний друг, але і талановитий психологічний маніпулятор. Бійтеся потрапити в полон залежності і перетворитися в підкаблучника. Якщо роль любовної рабині дарує насолоду, це від лукавого, відносини слід будувати на взаємовигідних інтересах. Ви повинні отримувати належну порцію любові, ласки, матеріальної турботи. Без цієї компенсації стати щасливими, реалізувати задуми неможливо!

РАКИ. Напружена життєва динаміка збережеться. Не піддавайтеся лжеоптімізму там, де задіяні робітники інтереси, навколо прагматичні конкуренти, їх ігнорувати не можна. Втім, на службі вдала смуга, роботодавці до вас прихильні, "оріть" не як-небудь, а з творчим завзяттям – і грошей заробите. Але не хапайтеся за все підряд, ви блискучий фахівець в конкретній сфері, затребуваній соціумом, ось там і реалізуйте природний дар. А тим, хто втратив "нюх" прогресу, уникає освоювати "ноу-хау" – місце на узбіччі.

У ЛЕВІВ дежавю, не скачіть "наліво" в пошуках романтичних пригод, а зосередьтеся на сімейних справах, саме в рідних пенатах вас чекає багато роботи, де слід продемонструвати блискучий зразок господаря і сім'янина. Поставте на головне місце фамільні цінності, відновіть розірвані кровні узи, згадуйте предків, тоді відкриється канал Рода, наповнивши вас життєдайними енергоресурсами, прокинуться генетичні таланти. Особисте щастя – це надійний сімейний тил, і зараз є всі умови для його створення. Якщо поставили мету – впевнено до неї йдіть, запорука успіху – це не спонтанність, а чіткі, до дрібниць прораховані дії.

ДІВИ. Не смійте ніде давати задній хід! Для оточуючих ви – владний командир і "митний пост", все в кулаці, виховний метод "батога і пряника" спрацьовує блискуче. Ви відчуваєте, що кому потрібно, оптимально оцінюєте власні можливості. "Експлуатація" партнерів (ділових, шлюбних) заради власних інтересів йде успішно, вони без вас – як машина з заглухлим двигуном. Керуйте з натхненням, доводячи словом і ділом свою незамінність і господарську жилку.

ТЕРЕЗИ. Вас, яскраву привабливу, чарівну особистість, неможливо не помітити в натовпі. Енергія, що транслюється Космосом, вирує, підживлюючи оточуючих. А душа, переповнена бажаннями, як бутон пристрасті, тягнеться до сонця, щоб розпуститися ароматним квіткою в променях слави і поклоніння. Хочеться жити тут і зараз, ловлячи кожну мить насолоди, отримувати від життя все по максимуму. Зробіть "ревізію" таємних бажань, можливо, багато хто з них вже застаріли і не актуальні або взагалі на даному етапі є гальмом або міражем.

СКОРПІОНИ. Ваше життя повинне кардинально змінитися, доведеться позбутися негативного вантажу минулого, взявши на озброєння найкращий досвід, і впевнено рухатися в майбутнє. Ні на кого не розраховуйте, ви сам собі пан, слуга, покровитель, ставте мету і впевнено до неї рухайтеся. Власний вибір – доленосний. Втім, не все так райдужно, як здається, навколо повно спокус, нечистий так і норовить збити вас з праведного шляху.

СТРІЛЬЦІ. Ви на гребені популярності в суспільстві, доброзичливі, чарівні, душа будь-якої компанії. "Запалити" і повести за собою труднощів не складе. Однак зараз життя наповнене кармічними подіями, що зв'язує по руках і ногах. Минуле вимагає усунення помилок і розплати (перш за все з авторитетними фігурами). Тому, вальсуючи під "мелодію з іншої реальності" (без фанатизму!), пам'ятайте про нинішню дійсність. Вона істинна і ставить інші завдання. Не робіть нишком нікому зла, цей спокусливий "посил" – диявольскі підступи. Будьте відкриті, справедливі. Це найкраща броня від підступів зла. Адже у вас чимало таємних підступних ворогів, які тримають ніж за спиною. Але як то кажуть: "Не дочекаєтеся!".

КОЗЕРОГИ. Хочете бути коханими і бажаними, мати вірного друга (який розділяє спільні інтереси) і коханця в одній особі? Все у ваших руках! Далеко шукати своє щастя не потрібно, воно поруч. Огорніть обранця увагою і турботою, підлити в цей коктейль щирих почуттів і з радістю вальсують в танці взаємної любові! Головне – не "включати" бойової диктат, адже нереалізована енергія б'є ключем. Розслабтеся, частіше моліться, всюди проявляйте дипломатичність і все складеться чудово.

ВОДОЛІЇ. У професійній сфері "переформатування", від якого буде залежати майбутнє кар'єри. Якщо відчуваєте антагонізм, можливо, це не ваше покликання, і треба перекваліфікуватися. Талант не можна закопувати в землю. А якщо сіли в свої сани, все чудово. Дерзайте! Головне – з керівним персоналом, який має на вас гіпнотичний вплив, зберігати гармонійні відносини. Зараз ви улюбленець долі, яка зобов'язує сповідувати високі моральні підвалини, спілкуватися з людьми високої духовної культури, удосконалити релігійну філософію буття. Контролюйте бажання, уникайте розбещеності – матеріальної, емоційної, тілесної – дивіться на світ через призму ідеалізму і все буде в порядку.

РИБИ. Вам належить зробити грамотний синтез етичних і духовних цінностей, щоб твердо стояти на землі і в той же час мислити масштабно з далеким прицілом. Саме тоді пощастить (одиноким) зустріти ідеал супутника життя, і ви остаточно визначитеся, до кого лежить серце. А ті, хто в шлюбі, несподівано прозріють, адже перед вами виник ангел, про що дотепер і не підозрювали.