Новини про зірок
Подобається

«У мене дружина хохлушка»: В мережі активно обговорюють давнє інтерв’ю Мар’янова

17/10/2017     Автор: Яна Романська
«У мене дружина хохлушка»: В мережі активно обговорюють давнє інтерв’ю Мар’янова

У 2016 році відомий актор розповів про "зомбованих людей" в РФ, передає Корупція.Стар

Популярне: «Хлопчика звати…»: у Дмитра Черкасова сталося поповнення

У мережі згадали "українське" інтерв'ю померлого російського актора Дмитра Марьянова, яке він дав виданню "Гордон" у 2016 році. Тоді він говорив, що не бачить нічого страшного в тому, що збирається гастролювати в нашій країні. Це при тому, що в РФ у актора могли виникнути проблеми — Марьянов міг потрапити у так званий "чорний список". 

"Ніхто мене не відмовляв приїжджати, я взагалі нічого не знаю про "чорні списки". Але я ще не приїхав, давайте спочатку приїду, сподіваюся, що все буде нормально", — висловився тоді Марьянов. "Ми не знаємо, що насправді у політиці відбувається. У нас є зомбовані люди, на жаль, пропустили той момент, коли почався цей процес. Але якщо бегемотові дати жувати траву, він буде жувати, а якщо показати йому на вогнегасник і сказати, що це дракон, він буде думати, що це дракон, якщо з народження такий. Хороший ретранслятор поставили. 

В моєму спектаклі з цього приводу є чудова фраза: "Не треба вірити всьому тому, що кажуть по телевізору", — додав він. Також актор сказав, що в 2015 році він одружився на українці. 

"Я був в Одесі в минулому році і з тими людьми, з якими спілкувався, не відчув ніяких змін у спілкуванні. У мене дружина хохлушка. Ми одружилися восени минулого року, коли йшли вже всі ці події", — зазначив актор.