Новини про зірок
Подобається

Бабкін показав ексклюзивне фото з весілля Кекелії та Дуди

17/10/2017     Автор: Яна Романська
Бабкін показав ексклюзивне фото з весілля Кекелії та Дуди

Сьогодні учасники вокального проекту поєднали себе вузами шлюбу, передає Корупція.Стар

Популярне: «Хлопчика звати…»: у Дмитра Черкасова сталося поповнення

Учасники вокального проекту "Голос країни" на "1+1" Віра Кекелія та Роман Дуда сьогодні офіційно одружилися.

Про те, що виконавці поєднали себе путами шлюбу на своїй сторінці в Instagram повідомив музикант Сергій Бабкін. Зауважимо, що Віра і Роман були учасниками саме команди Бабкіна на проекті.

Сергій привітав новоспечене подружжя, а разом з тим поділився першим фото з весілля молодих.

"Сьогодні в команді Бабкіна величезне свято! Народження нової сім'ї! Ці двоє не випадково потрапили до нас в команду. Тому як всі випадковості не випадкові. Ось це справжнісінька перемога – тріумф кохання! Боже, як приємно нам зі Сніжаною Бабкіною бути причетними до цього дива! Може тільки заради цього ми всі зібралися одного разу на "Голосі країни-7", щоб сьогодні відбулося це чудо! Кохані наші Віро і Романе, дозвольте від імені свах привітати вас з народженням сім'ї! Тепер ви Віра Дуда та Роман Кекелія!" — написав Бабкін.

Нагадаємо, що Віра Кекелія та Роман Дуда познайомились під час знімань сьомого сезону проекту "Голос країни". Для Віри проект був порятунком від депресії, в якій вона перебувала після розриву стосунків з нареченим і виходу з поп-гурту "АРМІЯ".

Романа Дуду з команди Сергія Бабкіна називали найромантичнішим учасником сьомого сезону "Голосу країни". У житті хлопця також був болісний розрив із дівчиною. На сліпих прослуховуваннях харизматичний Рома під гітару виконав пісню Avicii Wake me up, чим зачарував усіх глядачок проекту.

До слова, 5 листопада на каналі "1+1" відбудеться прем’єра вокального проекту "Голос.Діти", де маленькі учасники змагатимуться за почесне звання "Голосу країни". 

 

Сегодня в #командаБабкина огромный праздник!!!!! ? Рождение новой семьи!) Эти ребята не случайно попали к нам в команду. Потому как все случайности не случайны. Вот это самая настоящая победа- Торжество Любви!!! Боже, как приятно нам со @snezhana_babkina быть причастным к этому волшебству ✨Может только ради этого мы все собрались однажды на @goloskrainy_official 7, чтобы сегодня произошло это Чудо!!! Любимые наши-@kekeliavera и @romandudainfo , разрешите от имени свах ? поздравить Вас с Рождением Семьи!!! Теперь Вы- Вера Дуда и Роман Кекелий!!! ? Вы знаете как мы Вас сильно Любим и дорожим тем, что Вы есть в нашей Жизни!!! #сергейбабкин #снежанабабкина #веракекелия #романдуда #свадьба #рождениесемьи #голоскраїни #голоскраїни7 #1plus1 #киев #танціззірками #семья #семьябабкиных #поздравляем #love

Публикация от Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official)