Новини про зірок
Подобається

Вікторія Петрик показала свого маленького синочка

16/10/2017     Автор: Яна Романська
Вікторія Петрик показала свого маленького синочка

20-річна українська зірочка Вікторія Петрик поділилася моментами свого материнства, передає Корупція.Стар

Популярне: Стала відома причина смерті Дмитра Мар’янова

Анастасії Петрик, не приховує, що шалено щаслива бути мамою і дружиною. Незважаючи на настільки ніжний вік, дівчина дуже відповідально ставиться до материнства, і в Інстаграм фото малюка, викладає вкрай рідко.

Так, привітавши синочка з черговим днем ​​народження, Вікторія опублікувала його фото у віці 3 днів, написавши ніжні слова синові Давиду.

Я шалено сильно тебе люблю! Ти мій маленький скарб! Я стала найщасливішою мамою на землі! Коли вперше доторкнулася до тебе, у мене текли сльози. Ти наш з татом сенс життя. Ми твої батьки!

Чи не скупиться молода мама і на слова любові свого чоловіка, батька Давида. Хто став обранцем співачки ЗМІ достовірно не відомо, Вікторія Петрик і її близькі намагаються зберігати такі подробиці в секреті. Відомо лише його ім'я — Володимир. Його обличчя, до речі, так само в Інстаграмі Петрик завжди приховано.

 Юна Вікторія Петрик вийшла заміж в грудні 2016 року і весілля було таємницею. Про те, що статус 19-річної дівчини змінився стало відомо після її досить лаконічною публікації в Інстаграме, без будь-яких подробиць. 27 березня 2017 року Вікторія Петрик народила первістка, хлопчика, якого назвали Давидом.

Свою вагітність майбутня мама так само зберігала в таємниці і пізніше висловила подяку своїм близьким і друзям, за те, що підтримали її в цьому.