Новини про зірок
Подобається

«Це чоловік періоду мого рагульства…»: Ольга Фреймут відверто розповіла про своїх колишніх

16/10/2017     Автор: Яна Романська
«Це чоловік періоду мого рагульства…»: Ольга Фреймут відверто розповіла про своїх колишніх

Про особисте життя телеведучої Ольги Фреймут журналісти дізнаються буквально по крихтах, складаючи складні пазли, приховані неординарною зіркою, воєдино, передає Корупція.Стар

Популярне: Стала відома причина смерті Дмитра Мар’янова

Здавалося б, уже ні для кого не є секретом те, що зараз знаменита блондинка перебуває в щасливому шлюбі з Володимиром Локотко, а також виховує трьох дітей.

Але навряд чи хто-небудь міг припустити, що Ольга Фреймут днями погодиться на гранично відверте інтерв’ю в прямому ефірі каналу ZIK “Першi другi”, в якому  розповість своїй колезі Наталії Влащенко про особисте життя. І перший чоловік, про якого вона повідала, став Ніл Мітчелл, батько старшої дочки Ольги Фреймут, Злати Мітчелл.

“Мій перший чоловік – це чоловік ПЕРІОДУ мого рагульства, коли я носила підшкірну куртку и туфлі на абсцес, які цокали.”

Цікаво, що від британця Ніла Мітчелла Ольга Фреймут пішла, будучи вагітною Златою. Знаменита телеведуча зізналася, що не бачила подальшого майбутнього з цим чоловіком, тому повернулася з Британії в Україну. Зазначимо, що з Нілом тоді ще майбутня знаменитість була лише заручена, і заміж за нього так і не вийшла.

“ВІН не мого менталітету, страшенно ревнував, мені з ним було нудно. Він був агресивний, неприємний, він мені став нецікавий … Я зрозуміла, що моїй дитині такий батько не потрібен.”

Далі Ольга Фреймут розповіла про те, що по поверненню в Україну зустріла свого майбутнього чоловіка Олександра Ракоєда. Знаючи про те, що зірка знаходиться в положенні, чоловік запропонував їй руку і серце всього лише через 2 дні після знайомства і зазначив, що вона – кохання всього його життя.

Так, шлюб Ольги Фреймут і Олександра Ракоєда тривав два роки.

Не оминула увагою Ольга Фреймут тему своєї першої шкільної любові – Володі Кравця, який, за словами телеведучої, зробив фатальну помилку, зрадивши їй з однокласницею. З тих пір Володя Кравець став її улюбленим персонажем, про життя якого Ольга Фреймут, вже ставши ведучою шоу “Підйом”, розповідала чи не щоранку.

“Моє перше кохання – однокласник Володя Кравець. Він мені потім зрадив з однокласницею, і краще б він цього не робив, бо в силу своєї професії я йому вже помстилася, згадуючи про йогого сімейні історії в своїх інтерв’ю. Він був високий, красивий, користувався популярністю у дівчат. Останній раз бачила його на Великдень 4 роки тому, проїжджала повз його хату на своїй красивій модній англійській машині, а в нього не дуже така. Я їхала з дочкою з Карпат, зупинилася біля його хати, не полінувалася через його болота пройти (а він живе в селі) …”