Новини про зірок
Подобається

Тиждень після пологів: Яна Глущенко показала фігуру

16/10/2017     Автор: Яна Романська
Тиждень після пологів: Яна Глущенко показала фігуру

За час вагітності Яна Глущенко набрала 13 кілограмів, передає Корупція.Стар

Популярне: Стала відома причина смерті Дмитра Мар’янова

Актриса Яна Глущенко порадувала глядачів "Дизель Шоу", з'явившись разом з усіма акторами на концерті в Києві. Актриса через тиждень після пологів продемонструвала ідеальну фігуру.

Каже, її секрет в тому, що займалася і дотримувалася здорового харчування, виключивши все шкідливе. Крім того, мазала тіло маслами і ходила в компресійній білизні.

"Набрала 13 кілограм, але після пологів все пішло. Мені здається, у мене зараз живіт менше, ніж був до вагітності. Це все природа — забирає все зайве. А я цьому радію", — поділилася Яна.

Спеціально для першого виходу на сцену "Дизель Шоу" актрисі підготували і нове плаття українського дизайнера — ніжно рожеве з білим пір'ям. "Насправді я скучила — це перше. Друге — я не можу підвести своїх глядачів. Бачила, що в соцмережах цікавилися — чи буду я брати участь в концерті. Звичайно! Куди ж без мене".

А ось про те, як Яна приїхала на концерт, актриса розповідала з посмішкою. А все тому, що через пробки їй довелося спуститися в метро. "Я приїхала на концерт на метро, ​​- з'явившись за лаштунками в гримі і з зачіскою, — розповіла Яна. — Продюсери зробили все, щоб мені було комфортно вийти на сцену, і при цьому я довше побула з сином, запросили гримера до мене додому. Але тільки ми виїхали із заміського будинку, в Києві зупинилися в пробці, навігатор показував — їхати ще три години! Ми прийняли рішення — спускаємося в підземку. А з собою стільки речей було: костюми, взуття, косметика. Мене впізнавали, звичайно, і я викликала у людей посмішку — це приємно! І до початку концерту встигла ".