Новини про зірок
Подобається

Слава Камінська відверто розповіла про побиття її бойфрендом

16/10/2017     Автор: Яна Романська
Слава Камінська відверто розповіла про побиття її бойфрендом

Головна героїня жовтневого номеру «Каравану історій», співачка Слава Камінська у відвертому інтерв'ю розповіла про свої перші серйозні стосунки, які обернулися для неї кошмаром, і про перший шлюб, на який вона погодилася «по-приколу», щоб врятуватися від токсичної прихильності, передає Корупція. Стар

Популярне: Стала відома причина смерті Дмитра Мар’янова

Перші мої серйозні стосунки тривали п'ять років. Про них весь інтернет гудів, коли опублікували мої фото після побиття цивільним чоловіком. (В серпні 2010 року співачку в синцях зняли папарацці — прим. Ред.) Я, ще не маючи уявлення про взаємини, виявилася в цій м'ясорубці. Це був складний чоловік, від якого я потрапила в залежність і дуже важко з неї виходила.

Як я вирвалася з цього пекла? Вийшла заміж за свого друга Женю. Захисту у мене тоді ніякого не було: колишній чатував під квартирою, де я жила, і постійно погрожував. Хоча на той момент у мене вже були стосунки. Я потім дізналася, що колишній і тодішній десь сиділи і тиснули один одному руки після того, як я залишила і одного, і другого. Ну, гарно виглядали обидва, напевно, десь в глибині душі …

Я, напевно, за Женю заміж вийшла тому, що мене в дружини ніхто не брав. (Сміється.) Так би мовити, зняти вінець безшлюбності. Це був такий стьоб. «Руда, вийдеш за мене заміж?» — «Звичайно! А нехай всі офігіють! »Я знаю, що у Женьки були почуття до мене. Він доброї душі людина. Ми не прожили разом і року, а я його образила — закохалася в іншого. Відразу прийшла і чесно сказала, що ми розлучаємося, що я закохана. (У 2013 році у Слави зав'язався роман з кліпмейкером Стасом Морозовим, під час зйомок кліпу на пісню «Роман» — прим. Ред.) Він дуже сильно переживав. Потім ті мої стосунки не склалися, на щастя. І я познайомилася з Едгаром. Мені здається, що випадковості невипадкові. Тільки після знайомства з Едом я зрозуміла, що все, що було до нього, — ніяка не любов.

Був період після розлучення, коли ми з Женею не спілкувалися. А потім знову почали. Зараз у нього своя сім'я, дитина. Він дуже хороша людина і завжди прийде на допомогу. Чіп і Дейл. Ось у мене є кілька таких надійних людей, які відчувають мене.