Новини про зірок
Подобається

«Що ж відчувала ця жінка, знімаючи сережки…»: Сєдокова повідомила про пограбування її бабусі

16/10/2017     Автор: Яна Романська
«Що ж відчувала ця жінка, знімаючи сережки…»: Сєдокова повідомила про пограбування її бабусі

Співачка Анна Сєдокова поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram неприємною історією, яка сталася з її 92-річною бабусею, передає Корупція.Стар

Популярне: Стала відома причина смерті Дмитра Мар’янова

Літню жінку пограбували у власній квартирі.

"Мені все ще складно зрозуміти, коли люди так поступають. Моїй бабусі 92 роки. Вона ветеран війни. Найдобріша, розумна і освічена людина, заслужений рентгенолог і донині допомагає ветеранам. Бабуся Лія живе в Томську. Вона у мене вже дуже доросла і їй важкувато перелетіти в інше місто. Тітка Галя буквально на годину залишила її будинку. Приходить, а в холодильнику стоять дві трилітрові банки меду, а як вони потрапили туди – бабуля не пам'ятає і як розраховувалася за них, теж не пам'ятає. Грошей у неї не було. Ми всі думали, що хтось повинен прийти за грошима, адже мед, але вчора, коли Галя купала бабулю, вона побачила, що у неї немає сережок. У неї були маленькі, з маленьким діамантом на англійській застібці, яку не змогла б розстебнути вона сама… Я обов'язково щось придумаю. Розумію, що життя складне зараз у всіх, але не так. Я ненавиджу себе за безпорадність. Ненавиджу, що не можу це змінити і все думаю, що ж відчувала ця жінка, знімаючи з бабусі сережки і ставлячи мед на полицю", – розповіла Сєдокова.

Нагадаємо, Анна Сєдокова, яка на початку квітня в третій раз стала мамою, назвала сина на честь троянського героя. Артистка вибрала синові давньогрецьке ім'я Гектор.