Новини про зірок
Подобається

«Моя нова сім’я»: Саті Казанова вийшла заміж за іноземця

16/10/2017     Автор: Яна Романська
«Моя нова сім’я»: Саті Казанова вийшла заміж за іноземця

Екс-солістка групи "Фабрика" Саті Казанова і італійський фотограф Стефано Тіоццо офіційно стали чоловіком і дружиною. Пара зіграла весілля з урахуванням усіх кабардинских традицій, примірявши національні святкові наряди, передає Корупція.Стар.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Співачка Саті Казанова покинула ряди завидних наречених шоу-бізнесу. Тепер знаменита брюнетка одружена з італійським фотографом Стефано Тіоццо, заради якого півроку тому розірвала заручини з 55-річним нареченим. У Мережі вже з'являються перші фото і відео з минулого торжества, яке відбулося в традиційному кавказькому стилі, звідки родом співачка.

Саті Казанова виконала національний танець і познайомила свого чоловіка з звичаями свого народу. На святі відома красуня з'явилася в білосніжному весільному вбранні із золотистою вишивкою на подолі, доповнивши свій образ національним головним убором. До речі. Стефано Тіоццо також приміряв традиційний кабардинский костюм. Чоловік зірки неодноразово підкреслював, що з великою повагою ставиться до культури малої батьківщини Саті Казановою.


Примітно, що сама співачка вважає за краще не коментувати своє весілля, яку все-таки хотіла залишити в таємниці від сторонніх. Правда, днями артистка виклала спільне фото з чоловіком і його родичами, підкресливши, що тепер у неї є ще одна сім'я.

Це моя нова сім'я. Набути нових брата і сестру — дуже велике щастя.

 

Моя новая семья ?❤️ Обрести новых брата и сестру — большое счастье! ? @cristianotiozzo — удивительно талантливый музыкант и композитор! То, что творит его музыка с людьми, пожалуй, невозможно описать словами!.. Ещё до знакомства с мужем я знала Кристиано и ходила на его концерты, и плакала там от восторга и того самого катарсиса… ?? На днях, теперь уже мой брат, даст концерт в Москве. А именно 13го октября, в 19.00. Место: Тверская 21 (в «Классическом» зале Государственного центрального музея современной истории России, в рамках уникальной музыкально-художественной Акции «Живи сейчас»). #music #healing #classic #concerto #welcome @marinamissbach — ❤️ @stefanotiozzo ?

Публикация от Sati Kazanova (@satikazanova)