Новини про зірок
Подобається

Санта Дімопулос прокоментувала весілля Андрія Джеджули

15/10/2017     Автор: Яна Романська
Санта Дімопулос прокоментувала весілля Андрія Джеджули

13 жовтня Андрій Джеджула обвінчався зі своєю коханою Юлією, а на наступний день влаштував пишне весілля. Серед гостей урочистості була і колишня дружина шоумена Санта Дімопулос, передає Корупція.Стар.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка

Андрій Джеджула остаточно попрощався зі статусом холостяка: днями він обвінчався і відсвяткував весілля з Юлією Леус, відносини з якою у нього зав'язалися рік тому. Цікаво, що на одруженні була присутня Санта Дімопулос — колишня кохана Джеджули і мама його сина Даніеля.

У відповідь на численні запитання щодо того, чому Санта Дімопулос прийшла на весілля свого колишнього, співачка написала розгорнуту відповідь:

«Вчора був прекрасний і хвилюючий день. Я отримала сотні питань і здивованих поглядів. Так, я була на весіллі у @djedjula з прекрасною @yla__yla ❤ Життя завжди дає нам випробування і складності, у кожного з нас є вибір — піднятися на щабель вище або спуститися на щабель нижче. Я намагаюся вибирати перший варіант. Життя занадто коротке і непередбачуване, щоб витрачати його на сварки і образи. Щасливі люди не пам'ятають погане. Особливо коли у них є спільний дар — діти.

Я щиро рада за Андрія, тому що його очі горять любов'ю і це взаємно, тому що з ним поруч мудра, добра і справжня жінка, його половинка, яка надихає і відкриває його кращі якості.


У всіх нас стільки скалок, що часом ми не помічаємо, як цей вантаж не дає нам нормально дихати. Якщо є хоч маленький шанс їх витягувати — навіть не думайте. Peace and love ».

 

Вчера был прекрасный и волнительный день) Я получила сотни вопросов и недоуменных взглядов ? Да, я была на свадьбе у @djedjula с прекрасной @yla__yla ❤️ Жизнь всегда даёт нам испытания и сложности, у каждого из нас есть выбор — подняться на ступень выше или спуститься на ступень ниже. Я стараюсь выбирать первый вариант. Жизнь слишком коротка и непредсказуема чтобы тратить её на ссоры и обиды. Счастливые люди не помнят плохое) Особенно когда у них есть общий дар — дети. Я искренне рада за Андрея, потому что его глаза горят любовью и это взаимно, потому что с ним рядом мудрая, добрая и настоящая женщина, его половинка, которая вдохновляет и открывает его лучшие качества. У всех нас столько заноз, что порой мы не замечаем как этот груз не даёт нам нормально дышать. Если есть хоть маленький шанс их вытаскивать — даже не думайте) Peace and love ✌? П.С: Молодожёнам от души желаю вечной любви, гармонии и пополнения в вашу красивую, большую семью ❤️

Публикация от Santa ❤️ Dimopulos (@santadimopulos)