Новини про зірок
Подобається

«Я не ід*от, я талановита, я артистка…»: Сєдокова відверто розповіла чому розійшлась із коханим

14/10/2017     Автор: Яна Романська
«Я не ід*от, я талановита, я артистка…»: Сєдокова відверто розповіла чому розійшлась із коханим

Анна Седокова назвала причини розставання з 25-річним коханим Артемом Комаровим, передає Корупція.Стар

Популярне: Таїсія Повалій закрутила роман з привабливим художником, через що кардинально змінилася

Здавалося б, після стількох спроб побудувати вдалі стосунки Анна Седокова нарешті щаслива. Навесні 2017 го вона втретє стала мамою, народивши свого нового коханого сина Гектора, а в інтерв'ю зізнавалася, що вони готуються до весілля. І поки шанувальники раділи за свою улюбленицю, чекаючи, коли вона оголосить про одруження, сама артистка зробила несподіване зізнання, розповівши, що з батьком її сина Артемом Комаровим вони більше не разом.

«Можу сказати, що на сьогоднішній день ми прийняли рішення не йти разом спільно. Це складна історія, ось прям складніше, ніж всі мої історії до цього. Але … я дивлюся на мого сина кожен день і розумію, що це таке щастя! І драми більше немає, як співає Поліна Гагаріна в своїй пісні. Тому що драми ось стільки — я більше не хочу »,— розповіла артистка.

Анна Седокова назвала причини розставання з 25-річним коханим Артемом Комаровим

Тепер стало відомо, що було причиною розставання. Так, у відвертому інтерв'ю Анна зазначила, що молода людина просив її кинути кар'єру артистки, і змиритися з цим вона не змогла.

«Чоловік каже — навіщо, мовляв, тобі ходити на роботу. Ну ось навіщо тобі ця робота, це ж шоу-бізнес, це все бруд! Ну навіщо тобі кліпи знімати? Можна просто відкрити галерею, у тебе буде своя мистецька галерея », — повторила слова колишнього коханого Анна в інтерв'ю журналу OK !. — «А я не хочу дев'яносто дев'ять відсотків часу витрачати на те, щоб комусь щось доводити, мовляв, я не ідіот, я талановита, я артистка».