Новини про зірок
Подобається

«Все могло закінчитись трагічно…»: Кожевнікова відверто розповіла про свою важку вагітність

14/10/2017     Автор: Яна Романська
«Все могло закінчитись трагічно…»: Кожевнікова відверто розповіла про свою важку вагітність

Відома актриса Марія Кожевнікова, яка нещодавно стала багатодітною мамою, відверто розповіла про своє непросте вагітності і небезпечних пологах, які могли завершитися трагічно, передає Корупція.Стар

Популярне:Таїсія Повалій закрутила роман з привабливим художником, через що кардинально змінилася

Знаменита актриса Марія Кожевнікова, яка цього літа стала багатодітною матір'ю, вперше розповіла про те, що треті пологи виявилися для неї справжнім випробуванням. Так, малюк, який з'явився на світ у липні, був між життям і смертю.

В ефірі програми "Доля людини" Марія Кожевнікова розповіла про те, що лікарі діагностували у вагітної зірки подвійне обвиття плоду. У зв'язку з цим, пологи артистки були дуже непростими. Актриса зізналася, що під час непростих пологів їй допомогли молитви.

Марія Кожевнікова розкрила подробиці своїх важких пологів

Треті пологи були такими, що навіть лікар став переживати, хоча Олена Миколаївна Зарубіна — геніальна жінка. Бувають лікарі від Бога, вона саме така, мені пощастило. У мене було подвійне обвиття. У таких випадках, як правило, призначають кесарів розтин. Я за те, щоб народжувати природним шляхом, якщо є така можливість … Лікар стала переживати, тому що терміни по УЗД одні, терміни по моїй пам'яті інші, а по внутрішньому стану треті.

Також Марія Кожевнікова зазначила, що в період вагітності, знаючи про непросте розташуванні малюка ще в утробі, прийняла рішення відправитися до старця Ілію, з яким вона давно знайома. Саме цей старець порадив Марії регулярно звертатися молитвами до Божої матері про допомогу під час пологів. Однак коли зірка повернулася додому, її затягнули клопоти про дітей. Тому Кожевникова забула про раду на два дні.

Марія Кожевнікова розкрила подробиці своїх важких пологів

О четвертій годині ночі (останній місяць у мене були проблеми зі сном), я раптом згадала про молитву і подумала про те, як же я могла про це забути. Я прочитала її. О дев'ятій годині у мене відійшли води. В результаті все сталося так, як треба. У мене не було сутичок, були якісь проблеми. Напевно, міг бути інший результат, не такий хороший для мене. Але в результаті ми з синочком впоралися.