Новини про зірок
Подобається

«Практично єдиний знімок з відпустки з дітьми…»: Кошовий показав миле сімейне фото

14/10/2017     Автор: Яна Романська
«Практично єдиний знімок з відпустки з дітьми…»: Кошовий показав миле сімейне фото

Aктор стyдії «Квaртал 95» Eвгeній Кoшевой вeселий і люблячий тато двyх слaвних дочок, передає Корупція.Стар

Популярне: Таїсія Повалій закрутила роман з привабливим художником, через що кардинально змінилася

Фото дочок, як, втім, і дружини, в Інстагарм Євген Кошовий викладає вкрай рідко і сьогодні саме такий рідкісний випадок.

Сімейство Кошових зараз відпочиває в Чорногорії, всі разом ніжаться на пляжі, милуються горами і багато гуляють.

Це практично єдиний знімок з відпустки з дітьми, який з'явився в Інтернеті, але і при такому ракурсі видно, як підросли обидві дівчинки. Раніше Євген Кошовий показав фото дружини і старшої дочки — один з кадрів великої рекламної фотосесії для українського бренду одягу

Нагадаємо, 34-річний актор-комік Євген Кошовий в шлюбі вже 10 років, познайомився зі з майбутньою матір'ю своїх дітей Ксенією восени 2005-го, а весілля відбулося через два роки — 07.07.07. Ксенія Кошова — танцівниця балету Олени Коляденко «Фрідом».

У минулому, 2016 році Варя взяла участь в шоу «Розсміши коміка. Діти », що стало сюрпризом для Євгена, який веде це шоу. Дівчинка перемогла, виграла 20 тисяч і пообіцяла направити їх на благодійність. Її молодшій сестричці Серафима у вересні виповниться тільки три рочки, поки вона не бере участі в шоу, але із задоволенням позує в красивих нарядах перед фотокамерою, поки разом з мамою.