Новини про зірок
Подобається

Переможець шоу «Х-фактор» Олександр Порядинський знявся в «президентській» фотосесії

14/10/2017     Автор: Яна Романська
Переможець шоу «Х-фактор» Олександр Порядинський знявся в «президентській» фотосесії

Відомий співак приміряв костюми від одного з провідних іміджмейкерів в Україні Тисячного клієнта в Україні компанія "The Imperial Tailoring Co" відсвяткувала стильною фотосесією, в якій взяв участь переможець шоу "Х-фактор" Олександр Порядинський., передає Корупція.Стар

Популярне: Таїсія Повалій закрутила роман з привабливим художником, через що кардинально змінилася

Компанія входить у топ-10 кращих ательє світу. Всі костюми тут виготовляються за індивідуальними лекалами. На кожному костюмі — ім'я та прізвище його власника.

 В даний час компанія одягає сім глав різних держав, українську бізнес-еліту і представників шоу-бізнесу. 

"Ми дуже раді, що клієнти довіряють нам роботу зі своїм іміджем, кожен наш костюм — індивідуальний, він пошитий виключно для однієї людини. Усі складові костюма, аж до кольору ниток, людина вибирає сама. Звичайно, кравець, як психолог, щось радить, допомагає, але остаточне рішення завжди залишається за замовником", — зазначив засновник ательє "Императорский портной", відомий іміджмейкер Стів Кріплані. 

 Він додав, що в його ательє на вибір є понад десяти тисяч тканин, у тому числі з золотою й діамантовою крихтою. Співак Олександр Порядинський в ролі моделі виступає вперше, але отриманим досвідом залишився задоволений. Фото: Співак Олександр Порядинський (Анастасія Апраксіна) 

"Я завжди на сцені з'являюся в костюмі, це основна складова мого іміджу. Із-за особливостей фігури іноді буває важко підібрати костюм, тому індивідуальне пошиття — це хороший вихід. Під час зйомок я намагався уявити себе президентом, адже це дуже відповідально представляти компанію, яка шила для трьох президентів України", — вважає Олександр Порядинський. 

Вже скоро Styler покаже результати фотосесії і частину нової колекції "Императорского портного". 

Додамо, що проводила зйомку для ательє відомий український фотограф Анастасія Апраксіна, роботи якої прикрашають сайт "Vogue" Італія.