Новини про зірок
Подобається

«Діджей, ведучий і…»: Про такого Влада Яму ви знали не багато

14/10/2017     Автор: Яна Романська
«Діджей, ведучий і…»: Про такого Влада Яму ви знали не багато

Влад Яма розговорився про відносини з колегами і жіночу красу, передає Корупція.Стар

Популярне: Таїсія Повалій закрутила роман з привабливим художником, через що кардинально змінилася

Один з найвідоміших хореографів України Влад Яма в студії Сніданку з 1 + 1 розповів про відносини з іншими суддями Танців з зірками і про те, як проект Модель XL змінив його уявлення про жіночу красу.

Влад Яма розповів, як суддям Танців зі зірками 2017 (1 + 1) вдалося стати наскільки згуртованим колективом на проекті і досягти узгодженості в роботі:

"Ми зустрічалися кілька разів до ефірів і пробували взаємодіяти між собою. Ми дивилися американські Танці з зірками і намагалися їх коментувати. Все вийшло само собою. Я дуже добре пам'ятаю перший квікстеп, який ми побачили в американському проекті. Катя мене тут же запитала: "А це нормально, що вони не тягнуть стопи?". І я відразу зрозумів, що вона нічого не упустить на паркеті "

"Я дуже хвилювався, коли мене запросили стати членом журі, тому що до модельного бізнесу, як такого, я відношення не мав. Я багато чому навчився у Андре Тана, Каті Осадчої, Тані Мацкевич, з якими ми разом оцінювали учасниць. В якості судді я оцінював дівчат з чоловічої точки зору. Не дуже багато уваги приділяв параметрам — сантиметрам або кілограмам — а оцінював більше харизматичність, привабливість, пластичність ", — зазначив Влад.

Крім того, Яма зазначив, що проект змінив його уявлення про жіночу красу:

Я завжди знав, що українські дівчата — найкращі і красиві. На зйомках Модель XL я ще раз в цьому переконався, а ще — в тому, що не існує ніяких параметрів або обмежень цієї краси. Якщо дівчина не 90-60-90, а, наприклад, 110-80-110 (це середні параметри наших учасниць), то вони все одно можуть бути красивими, привабливими і сексуальними ".

Хореограф також розповів, що у вільний від зйомок час виступає в ролі діджея на вечірках:

"Мало хто знає про це, тому що я не роблю це на ТБ. Діджею в клубах, на заходах. Я навчився зводити музику і роблю це вживу. А періодично виходжу і танцюю. Тому що рано чи пізно люди починають кричати: "Танцюй! Танцюй! "