Новини про зірок
Подобається

Аїда Ніколайчук відверто розповіла про особисте та показала весільні фото

14/10/2017     Автор: Яна Романська
Аїда Ніколайчук відверто розповіла про особисте та показала весільні фото

Схоже, що і особисте, і творче життя переможниці третього сезону «Х-Фактора» налагодилося, передає Корупція.Стар

Популярне: Таїсія Повалій закрутила роман з привабливим художником, через що кардинально змінилася

Про записи нових пісень, любові до мотоциклів і власному весіллі Аїда розповіла ексклюзивно сайту СТБ.

-Аїда, судячи з фотографій в інтернеті, ви зачастили в студію звукозапису. Чи готуєте нові пісні?

— Так, я працюю над новими матеріалом, але не хочеться загадувати далеко наперед і планувати повномасштабні випуски альбомів або концерти. Через загальну ситуацію в країні зараз багатьом людям абсолютно не до творчості. Можливо, вдасться випустити хоча б одну пісню в серпні, трохи пізніше — ще дві. Також хотілося б зняти кліп. Ситуація покаже, коли це можна буде реалізувати.

— Чи відчуваєте ви підтримку своїх фанатів в такий нелегкий період?

Так звичайно! Вони допомагають мені і словом, і ділом. Вони мотивують мене постійно рухатися вперед. Величезне спасибі їм за це. Дивно, що, через стільки років, мене стали впізнавати навіть частіше. І хоча мене це досі трохи дивує, мені дуже приємно.

— Ваш чоловік родом з Мінська?

Ми зараз живемо в Києві і нікуди переїжджати не плануємо. Тільки мій син Максим зараз у бабусі відпочиває в Одесі. До слова, я зараз на дріфтофиг гонках в Вінниці. Я приїхала сюди зі своїм молодим чоловіком потримати його. Він вперше бере участь в таких змаганнях (яоловік Аїди — гонщик, — прим. Ред).

— Ви також захоплюєтесь мотоциклами?

— Так, це дуже старе захоплення. Я років з 12 марила власним мотоциклом.

— Виконали свою мрію?

— Все ще ні. Хоча стільки років хочу, все ніяк не наважуся. Постійно є якісь першочергові витрати, а мотоцикл — дуже егоїстичний вид транспорту. Спочатку треба подумати про все інше, а потім вже про особисті покупках.

-Чи не боїтеся садити свого сина за байк?

— Я рада, що зробила це ще в дитинстві. Хочу, щоб він знав, що таке безпека, що таке екіпірування й наскільки небезпечний мотоцикл. Нехай він зараз це зрозуміє, а потім вже сам вирішить, займатися йому цим далі чи ні.

— Чи залишається у вас час на інше ваше захоплення — дизайн?

Час є, але знову ж таки, треба чекати, поки закінчиться цей важкий для України період. Зараз можна творити, малювати, але поки це все повинно залишатися тільки на папері.

— А весілля?

«Ми разом вже 2 роки, і коли коханий чоловік зробив мені пропозицію, — я відразу ж погодилася. Робити пишне весілля не те, щоб не захотіли, на неї просто немає часу.

За словами, переможниці «Х-фактор-3» пара вирішила розписатися по-тихому. Без ресторанів і численних гостей. Весілля було практично таємницею.

«Щастя любить тишу, — каже артистка, — не хотілося, щоб цей день супроводжувався питаннями і розповідями, зате зараз, я з радістю ділюся і новинами, і фотографіями, і переживаннями!».