Новини про зірок
Подобається

Така кучеряшка як і матуся: Інна Цимбалюк показала донечку

13/10/2017     Автор: Яна Романська
Така кучеряшка як і матуся: Інна Цимбалюк показала донечку

Українська провідна модель і актриса Інна Цимбалюк поділилася милим фото своєї півторарічної доньки, передає Корупція.Стар.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка
 
У Інстаграмі Інна Цимбалюк опублікувала знімок дівчинки, який зробила під час походу в океанаріум. На знімку вперше можна побачити личко маленької кучерявою дівчинки.

Інна своєрідно веде Інстаграм, пости робить не дуже часто, але регулярно і супроводжує фотографії довгими і розлогими текстами. Так і під цим фото, де малятко повернулося в півоберта до камери, її мама висловила свої міркування про внутрішній світ дитини і захват, які емоції викликало у її малятка пригода в акваріумі.

 

В удивительное время живём! Когда ребёнку на пальцах не надо объяснять, а просто привести и показать. Но рассказы мои про рыб были лишними. Доча стояла у стекла восхищенная от красоты и погружалась в свою параллельную реальность. Огромные рыбы и скаты подплывали прямо к ней под нос поздороваться, как ей казалось, а она в свою очередь, пыталась их погладить и что-то шепотом отвечала в ответ. А у меня порой складывается стойкое впечатление, что она что-то знает и чувствует больше чем я! Мамочки, с вами такое случалось? #ВнутреннийМирРебенка

Публикация от ???? ?????????? (@i.tsymbaliuk)