Новини про зірок
Подобається

«Прикрилась букетом»: Волочкова збентежила відвертим знімком

13/10/2017     Автор: Яна Романська
«Прикрилась букетом»: Волочкова збентежила відвертим знімком

Анастасія виклала дуже ніжну ранкову фотографію, де вона зображена в ліжку з букетом красивих білих троянд, передає Корупція.Стар

Популярне: «Звідки такий бюст?»: Ані Лорак запідозрили у пластиці

Вона написала, що прокидатися рано їй не властиво, але сьогодні пробудження було дуже приємним.

Вірні фанати зайшли в блог, щоб побажати дівчині гарного дня: «Доброго ранку Анастасія! Гарного дня і в допомогу хороших і вірних людей! ». Але більшість відразу ж накинулися з критикою на балерину, в результаті чого вона не витримала і відповіла однією з кривдниць: «Ви будете сміятися, збиткова тітонька, але я не тільки в туалет піду з цими трояндами … Справа в тому, що у мене квіти навіть на кераміці унітазів і біде зображені. Це компанія мені подарувала на весь мій особняк 900 кв метрів з сімома спальнями. Я посплю трохи і вам особисто представлю цю красу! Вам-то квіточки, судячи з вашого личка на аватарці, не скоро подарують … Навіщо стільки злості. Переживіть вже мій успіх ».

Багато Анастасію підтримали і навіть похвалили за таку відповідь, але дехто зробив зірці зауваження: «Не красиво так писати, бути вище цього. Не потрібно опускатися до хабальства. Так тільки привід даєте для подальшого лихослів'я. Вибачте. Це лише моя думка ».