Новини про зірок
Подобається

Неочікувано! Ніна Матвієнко відверто про зради в сімейному житті

13/10/2017     Автор: Яна Романська
Неочікувано! Ніна Матвієнко відверто про зради в сімейному житті

Народна артистка України поділилася подробицями своїх стосунків Ніна Матвієнко впевнена, що якщо зради носять серйозний характер, людини варто відпустити, передає Корупція.Стар

Популярне: «Звідки такий бюст?»: Ані Лорак запідозрили у пластиці

Про своє особисте життя артистка розповіла в ефірі програми "Час. Online" на сайті 5.UA.

"Ми переживали якісь трагедії в житті. Разом ми 46 років. Я переживала якісь речі, зради. У мене теж були захоплення, я це розуміла, відпускала. Я бачила, як він зацікавлювався. Але коли я дізналася, що ці зради набагато серйозніше, я зрозуміла, що не треба прив'язуватися, треба відпускати людину", — розповіла Ніна Матвієнко. "Раз людина зрадить, два, три… Я так і сказала: Буде така ситуація, ти йдеш просто, я відкриваю двері, і ти йдеш. Ти не будеш тут", — поділилася артистка. Співачка розповіла, що вийшла заміж, тому що її привернув розумний чоловік. "Чого я за свого чоловіка вийшла заміж, я завжди тягнулася до розуму, до розумної людини. Я його побачила і у мене очі засвітилися, мій чоловік такий розумний. З ним цікаво, я весь час з ним разом. Він до сих пір для мене порадник. Я їм пишалася і пишаюся досі", — додала Матвієнко. 

 "Якось ми їхали з чоловіком по дорозі і бачу йде жінка з красивими ногами, я йому кажу: "Дивись яка гарна дівчина йде", а він відразу: "Де, де?" 

Я йому сама показую, адже це не сховаєш. Ми посміялися обидва, він мене ж таку маленьку вибрав, сам високий, а мене взяв маленьку", — поділилася історією з життя Ніна Матвієнко. Співачка розповіла, що для неї хороша дружина, а що — хороший чоловік. 

"Хороша дружина — основа життя. Хороший чоловік — це щастя, яке виходить з дому і дарує всюди, і на роботі, і в тролейбус, і в дорозі щастя, яке відчутно мало не за 300 кілометрів. Як добре, коли в будинку є щастя — воно виноситься в світ і зцілює людей", — додала Ніна Матвієнко.