Новини про зірок
Подобається

Пономарьов вперше відверто розповів як боровся з особистою кризою

12/10/2017     Автор: Яна Романська
Пономарьов вперше відверто розповів як боровся з особистою кризою

Співак розповів, що допомогло йому подолати творчу кризу, передає Корупція.Стар

Популярне: Гурт «НеАнгели» відкрили всеукраїнський тур у надто відвертому одязі

Народний артист України Олександр Пономарьов побував у ефірі радіо «Буковинська хвиля» 100.0 FM. Він розповів про перший заробіток, улюблені пісні та як долав творчу кризу.

– Олександре, як вам Чернівці? Знаємо, що ви маєте тут друзів.

– Сонячне, красиве, дуже затишне місто. Як на мій погляд, воно гарне навіть коли дощ, але бажано бути у цей час у кав’ярні на Кобилянської, там негоду перечікувати найкраще. Дуже гарні дівчата тут.

– Розкажіть, яким був ваш перший заробіток.

– 3 рублі 15 копійок заробив за 10 днів Під час канікул збивав ящики на птахофабриці, отримав сонячний удар.

– Яку пісню ви найбільше любите співати на концертах?

– Змінюється ситуація, колись це було «Зранку до ночі», потім – «Зіронька», «Чомусь так гірко плакала вона», «Я люблю тільки тебе», «Ніченькою темною», а зараз – нова пісня моя, «Полонила».

– Це як ваші діти?

– Це моя стандартна відповідь, що пісні – це мої діти, насправді воно так і є, але люблю не за це. Я довго, тривалий час не писав нових пісень. Друзі жартують, що це перехідний вік із тридцяти на сорок, але я думаю, що, як на людину творчу, на мене дуже вплинула ситуація з війною на Сході. Багато друзів там, чимало загинули, наприклад Василь Сліпак, ми з ним однокурсники по консерваторії, зараз уже герой України. Але допомогло мені вийти із психологічної, творчої кризи якраз спілкування із такими моїми друзями, які воювали АТО.

Я їм розповідав, от не пишеться, не хочеться їхати в тури, співати, не до співу зараз у такий час. А вони кажуть, Саня, навпаки, збирайся, їдь, клич на кожен концерт хлопців або дружин їхніх, хай вони приходять і відволікаються, і це спонукало мене до роботи.