Плітки
Подобається

Вийшла заміж за іншого: з’явилося перше фото і подробиці про весілля і чоловіка Рози Аль-Намрі

11/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вийшла заміж за іншого: з’явилося перше фото і подробиці про весілля і чоловіка Рози Аль-Намрі

Роза Аль-Намрі продовжує тримати інтригу навколо свого весілля. Тиждень тому ведуча пост-шоу «Холостяк» опублікувала фото в шлюбній сукні і фрагмент весільного відеоролика, проте нареченого публіці не представила. Нарешті східна красуня опублікувала знімок з одруження. На подив багатьох, чоловіком Рози став зовсім не Олексій Ткаченко, як припускали і ми, а Олександр Сивацький, передає Корупція.Стар

Популярне: Фанати звинуватили Машу Єфросиніну в надмірній худобі

Так, їх спільні знімки виблискували в Instagram, вони говорили один одному різні ніжності, однак ніхто не здогадувався, наскільки серйозні стосунки пов'язують пару.

Адже весь цей час багато хто був упевнений, що Роза щаслива зі своїм чоловіком Олексієм Ткаченко (кінооператор, онук Ади Роговцевої). Про те, що вона не вільна, Аль-Намрі розповіла під час інтерв'ю «КП в Україні» 15 квітня 2015 року. Роза називала Олексія чоловіком, але чи були вони одружені офіційно — так і залишилося загадкою. До того ж, ще в квітні 2016- го року говорили про її життя з Льошею в редакції «КП».

До речі, відразу після публікації весільного знімка Розою, Олександр закрив вільний доступ до свого облікового запису в Instagram. Однак на одному сайті по пошуку роботи знайшли уривки з його біографії. Хлопцеві — 21, і, судячи з його резюме, за фахом він — режисер-естради. У 2013-му працював адміністратором в Центрі мистецтв «Новий український театр», в 2014-му — чотири місяці був журналістом-редактором на СТБ, кілька місяців в 2015-му — кастинг-менеджером на «1 + 1».

У додатковій інформації про себе зазначив: «Стресостійкість. Швидко вчуся новому. Комунікабельний. Вмію знаходити підхід до людей. Знаю, як правильно вивести на потрібну емоцію».