Новини про зірок
Подобається

Макс Барських знявся в новій пікантній фотосесії

11/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Макс Барських знявся в новій пікантній фотосесії

Український співак Макс Барських потішив шанувальниць пікантною фотосесією, передає Корупція.Стар

Популярное: «Бродячі пси і стіни в крові»: Яна Клочкова показала куди потрапила під час відпочинку на турецькому курорті

Співак Макс Барських не перестає дивувати шанувальників новими образами. Так, на цей раз артист поділився кадрами фотосесії, де Макс позує оголеним.

Думки шанувальників розділилися. Одні прийшли в захват від фото, інші – розкритикували, мовляв, нога виглядає не зовсім естетично.

Нагадаємо, світська діва Кім Кардашян з’явилася в новому відвертому вбранні. На її сторінці в соцмережі Instagram з’явилося фото з ледве прикритими сукнею грудьми. Зірка реаліті-шоу зізналася, що настільки відвертий наряд сподобався далеко не всім. Наприклад, тітка зірки не прийняла такого відвертого знімка.

Нагадаємо,  Ніколь Кідман, 50-річна акторка, була запрошена на благодійний вечір організації Futures Without Violence. Метою діяльності організації є запобігання насильству над жінками. Кідман прийшла на вечірку у напівпрозорій чорній елегантній сукні та без бюстгальтера.

Нагадаємо, Актриса зі Сполучених Штатів Америки Шерон Стоун здивувала своїх шанувальників відвертим образом та сміливою сукнею. На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Шерон опублікувала дві фотографії, на яких вона була повністю в чорному образі.

 

#Unreleased ?

Публикация от Макс Барских / Max Barskih (@max_barskih)