Новини про зірок
Подобається

«В мами на ручках…»: Сєдокова показала фото свого сина Гектора

10/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
«В мами на ручках…»: Сєдокова показала фото свого сина Гектора

У черговому пості в Інстаграм співачка Анна Седокова опублікувала зворушливе фото з молодшим сином Гектором, передає Корупція.Стар

Популярне: Сварка на зірковому паркеті: Наталя Могилевська і Катерина Кухар. Що не поділили на цей раз?

Вона розповіді, що у малюка важлива в житті дата — півроку. Незважаючи на те, що з батьком дитини Анна так і не одружилася, вона зізнається, що син і інші діти — головний подарунок у її житті

Всі моменти, пережиті за цей час, вона вважає найщасливішими, а попереду їх чекає ще більше радості. Седокова зрозуміла, що діти — краще, що є в житті будь-якої матері. Вона закликала передплатників, які ще не стали батьками, вирішити це питання в позитивному напрямку. Тоді вони зможуть по-іншому поглянути на життя, вони знайдуть новий сенс існування.

Передплатники підтримали зірку: «Я теж вважаю, немає нічого важливішого дітей і любові до своєї дитини. Материнська любов — найсильніша і вічна любов з першого погляду і на все життя »,« Якби й інші зоряні дівчата народжували, щоб менше абортів було, сумно як то … тільки про себе і думають. Аня — справжня мама »,« Це так і є! Всі труднощі, які пов'язані з дітьми вартують, того! Бережіть своє щастя! »

Деякі шанувальники нагадали Ганні, що сини — єдині чоловіки, які назавжди залишаться вірні жінці, яка подарувала їм життя. Дівчата написали, що вони теж мріють стати мамами.