Тренди
Подобається

Модне взуття осені 2017

10/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Модне взуття осені 2017

Останнім часом тренди демонструють якусь вселенську нелюбов до чорного взуття. Минулої весни вони спробували повернутися на модний олімп, але, з огляду на тенденції нинішньої осені, їй це поки не вдалося — чорного кольору на подіумах в оглядах street style все так же мало. В кінці 2017 го її місце займають … білі моделі. Хто б міг подумати, що біла взуття може стати базовою для осінньо-зимового сезону, передає Корупція.Стар.

Популярне: «Його теж звати Ігор»: Руслана Писанка знайшла собі нового чоловіка
 
Білі ботильйони зараз — однозначно фаворити. Їх одягають і в офіси, і на вечірки, в них ходять в кіно і на виставки. І поєднують як з важкої типово осінньою одягом, начебто щільних джинсів і теплих парок, так і з більш легкими квітчастими спідницями або тонкими брюками. Хоча поєднання номер один все ж — білі ботильйони + джинси. Денім дуже подобається сусідство з білим кольором.
 
Що стосується колірних поєднань: найактуальніші — білий + всі відтінки синього, білий + чорний, білий + червоний. Можна ще обіграти сірий. Втім, мода сьогодні досить демократична, тому можна сміливо експериментувати і пропонувати свої рішення.