Новини про зірок
Подобається

Закулісся сімейного життя: Молода дружина розповіла, як «одомашнила» Міцного горішка

09/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Закулісся сімейного життя: Молода дружина розповіла, як «одомашнила» Міцного горішка

Зірка голлівудських бойовиків Брюс Вілліс не любить виставляти особисте життя напоказ і останнім часом навіть відмовляється від інтерв'ю. Однак вирішив зробити виняток для журналу Elle Децор, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту… Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки погляньте на неї


Він не просто поговорив з виданням, а й запросив фотографів провести зйомку в його особняку в Нью-Йорку, аби показати фанатам, як живе його родина.

Уже вісім років 62-річний Уїлліс щасливий у шлюбі з 39-річною моделлю Еммою Хемінг. Пара разом виховує двох чарівних доньок — 5-річну Мейбл і 3-річну Евелін.

Дружина актора зізналася, що вони з Брюсом вирішили звити сімейне гніздечко в Нью-Йорку, тому що там їм вдається вести нормальний спосіб життя, а не постійно ухилятися від об'єктивів настирливих папарацці, як це було б у Лос-Анджелесі.

За словами Хемінг, Вілліс – справжній глава родини. Однак він не такий вже й "міцний горішок", яким його зображують на екрані. Виявляється, актор обожнює грати з доньками і допомагати дружині по дому.

Господарством займаються і доньки Уїлліса. Вони обожнюють вирощувати фрукти і овочі у власному саду, а потім допомагати мамі готувати з них різні корисні страви.