Новини про зірок
Подобається

«Врятував мого улюбленого Юрчика…»: Камалія прокоментувала вчинок Комарова на «Танцях з зірками»

09/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Врятував мого улюбленого Юрчика…»: Камалія прокоментувала вчинок Комарова на «Танцях з зірками»

Зірка прокоментувала вчинок мандрівника, передає Корупція.Стар

Популярне: Сварка на зірковому паркеті: Наталя Могилевська і Катерина Кухар. Що не поділили на цей раз?

Співачка Камалія, яка покинула шоу "Танці з зірками" після п'ятого прямого ефіру, висловилася стосовно добровільного вибуття Дмитра Комарова із шоу.

На власній сторінці у соцмережі артистка оприлюднила спільне фото із ведучим програми "Світ навиворіт" та доповнила його словами захвату.

"Завжди відчувала, що він це зробить, але не знала коли. Вчинок справжнього чоловіка! Тим більше, врятував мого улюбленого Юрчика! Молодець! Горда за тебе, Дімо!", — написала вона.

Нагадаємо, Дмитро Комаров після сьомого прямого ефіру "Танців з зірками" поступився своїм місцем Юрію Ткачу та Ілоні Гвоздьовій.

Дмитро виступив із заявою, у котрій пояснив мотиви свого вчинку.

"Ми із Сашею прийняли рішення поступитись своїм місцем Юрі Ткачу. Для нас зараз усі пари – наша родина, ми вже давно перестали бути конкурентами. Без Юри Ткача шоу стане занадто серйозним. Дякую моїй партнерці Олександрі Кучеренко, адже їй було непросто. Дякую усім прихильникам, які голосували за нас, та прошу кошти, отримані за SMS та телефонні дзвінки за нашу пару, перерахувати на благодійність – лікування хворої дитини. Якщо не боятись та йти вперед, то абсолютно кожен може вивернути свій світ навиворіт. Друзі, до зустрічі!" — сказав Дмитро Комаров.