Новини про зірок
Подобається

Віталій Козловський вперше за довгий час прокоментував розставання з Раміною(ВІДЕО)

09/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Віталій Козловський вперше за довгий час прокоментував розставання з Раміною(ВІДЕО)

Відомий український співак Віталій Козловський розповів про те, як переживає непросте розставання з нареченою, передає Корупція.Стар.

Популярне: Гаряче фото з курорту … Цибульська шокувала всіх прихильників такою відвертістю. Ви тільки подивіться на неї

Весь шоу-бізнес не перестає обговорювати новину про те, що співак Віталій Козловський і його наречена Раміна Есхакзай розірвали заручини і посварилися.

І поки Віталій Козловський публікує в своєму Інстаграмі "голі" фото з оголошенням про пошук нової супутниці, ведуча програми "Свiтське життя" Катя Осадча вирішила вивідати у зірки одкровення про хворобливий розрив.

Двері у своє минуле я закрив. Коли люди розлучаються, одному з них дуже боляче. Ось, мені зараз настільки боляче, що я просто не хочу про це говорити. Не хочеться піднімати цю тему. Кільця вже були замовлені, і майже куплені.

До речі, варто також відзначити і те, що напередодні розставання Віталій Козловський та Раміна дали спільне інтерв'ю Каті Осадчій, в процесі якого дівчина натякнула на те, що музикант є прихильником нетрадиційної орієнтації. Тим часом, сам Віталій Козловський виливає свою печаль від розставання з Рамін Есхакзай в новому кліпі "Моє море".