Новини про зірок
Подобається

Марченко розповіла чому покинула «Х-Фактор» та про конфлікт з Дорном

09/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Марченко розповіла чому покинула «Х-Фактор» та про конфлікт з Дорном

Відома тeлевeдущая відповіла нa вoпроси «КП» в Укpaїні », передає Корупція.Стар

Популярне: Сварка на зірковому паркеті: Наталя Могилевська і Катерина Кухар. Що не поділили на цей раз?

З часів нашого минулого інтерв'ю з Марченко пролетіло чотири роки, і  різних питань у нас накопичилося до Оксани чимало. А тут ще й недавнє повідомлення про те, що вона більше не буде ведучою шоу «Х-фактор», але з ТБ не йде.

Ми поговорили з телеведучою про її новий проект, відносини в сім'ї, сенсах життя і взагалі про світ, в якому нам зараз доводиться жити.

«Рішення про відхід дозрівало давно»

— Чому ви вирішили перегорнути сторінку «Х-фактора» і куди йдете?

— Це рішення дозрівало вже давно. Мені здається, все хороше, що мало статися зі мною на «Х-факторі», вже сталося. З 2008 року, коли ми почали знімати першу програму «Україна має талант!» (УМТ), я провела 13 сезонів талант-шоу, 6 — УМТ і 7 — «Х-фактора». І всі вони були щасливими. Це суперпригода, яка сталася зі мною. І я вдячна долі за таку можливість. Адже будь-який проект, тим більше такого формату, як талант-шоу, — це перш за все люди. І ті, хто робить це шоу, це учасники.

Однак потрібно йти далі. У медіа-світі багато цікавого, а у мене і в моєї команди багато креативних і прогресивних ідей. Саме тому я готую новий проект.

— Новий проект буде пов'язаний з ТВ? Або це щось зовсім інше?

— Я люблю телебачення. Але, напевно, буде дещо перебільшеним сказати, що я не мислю свого життя без ТБ. Моє життя багатограннае, вона не складається тільки з кар'єри.

Працюю над новим телевізійним проектом. І він дійсно буде новим — як для мене, так і для всього українського телебачення.

Я вважаю неправильним видавати інформацію порціями. Знаю, що так зазвичай роблять, інтригуючи глядача і тримаючи в тонусі громадськість і інформаційне поле. Я виходжу з інших позицій. Розповім все тоді, коли проект буде готовий до показу.

— Під час роботи на талант-шоу ви познайомилися з людьми з усіх регіонів країни. Багато, до речі, запрошували вас до себе в гості. Чи перетиналися ваші дороги потім з кимось із учасників? З людьми зі Східної України, переселенцями?

— Учасники всіх сезонів талант-шоу — це ціле співтовариство творчих людей, об'єднаних єдиним прагненням до прекрасного. І, звичайно ж, дружбою. Я пам'ятаю всіх без винятку, якщо не поіменно, то в обличчя. У мене хороша зорова пам'ять. Багато стали для мене дуже близькими людьми, ми разом переживали їх злети і падіння, багато спілкувалися на різні теми. З багатьма дружні і зараз, телефонуємо один одному і обмінюємося повідомленнями. І немає ніякої різниці, з якої частини України були ці люди. Вони всі наші.

«У мене не було конфлікту з Іваном Дорном»

— А з Іваном Дорном, який був суддею на «Х-факторі», спілкувалися після? У вас же був невеликий конфлікт на шоу, коли ви попросили Ваню «зняти корону», а він нагрубив у відповідь. Чим закінчилася та ситуація?

— У мене не було конфлікту з Іваном. Кожна людина відповідає тільки за свої вчинки, а не за слова і вчинки інших людей.

— Ви напевно в курсі недавнього скандалу, який вибухнув навколо Дорна через його інтерв'ю російському журналісту. У соцмережах люди розділилися на два табори — одні назвали Івана зрадником, інші намагалися його захистити і виправдати. На чиєму боці ви?

— Це велике перебільшення, що люди в соцмережах через це розділилися на два табори. У нашій сьогоднішній дійсності є питання і проблеми набагато важливіше, ніж запущена в маси і штучно підтримувана чия-небудь PR-кампанія.