Новини про зірок
Подобається

Літнє пальтечко Барановської та син біля басейну: Тищенко показав сімейний відпочинок…

09/10/2017     Автор: Ігор Нагорний
Літнє пальтечко Барановської та син біля басейну: Тищенко показав сімейний відпочинок…

Кілька днів тому Микола Тищенко поїхав разом зі своєю дружиною і молодшим сином на відпочинок в Туреччині, передає Корупція.Стар

Популярне: Сварка на зірковому паркеті: Наталя Могилевська і Катерина Кухар. Що не поділили на цей раз?

У Мережі вже з'явилося кілька яскравих фотографій з їх сімейної ідилії.

Дочекавшись завершення зйомок нового сезону проекту "Ревізор з Тищенко", а також перерви зйомок пост-шоу "Пристрасті по Ревізора", Микола Тищенко вирішив відправитися разом з дружиною Аллою Барановської і їх 7-місячним сином Давидом в заслужену відпустку.

В якості місця для відпочинку Микола і Алла вибрали Туреччину, де вони провели кілька незабутніх днів. На своїх сторінках в Facebook пара активно ділилася яскравими знімками з подорожі, а також розповідав про свої враження.

Наприклад, в своєму блозі Алла розповіла про те, як Давид переніс переліт, і як він адаптується до нового місця.

Давид був обурений тільки одним моментом — плачуть дорослими дітьми навколо. Звик до тиші, не міг заснути, але мовчки грався і дивився в ілюмінатор. Вередував хвилинки три, настирлива стюардеса злякала своїми утютю. Не люблю, коли незнайомі люди підходять до чужих маленьким дітям! Вушка не закладало. Загалом, мені не довелося робити вигляд, що Давид не мій син і обурені погляди не до мене — відверто Алла Барановська.

А Микола Тищенко був неймовірно щасливий тому, що після тривалих зйомок йому нарешті вдалося піти у відпустку. В рамках проекту "Ревізор" рестораторові довелося об'їздити понад 20-ти міст України.

Після зйомок необхідний невеликий Релакс — написав під одним з фото Микола Тищенко.